IPhone 3GS-t lehet még venni telefonboltokban/apple boltokban?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék iPhone 3GS telefont. És az lenne a kérdésem hogy ha bemegyek a T-Mobilba, vagy Telenor-ba vagy akármelyik telefonboltba és még tudok venni iPhone 3GS-t vagy mostmár csak 4S/5C/5S- amiket tudok venni? Ha már nemtudok venni akkor mi okbol szüntették meg? (ha megszüntették) ?2014. aug. 14. 19:37
1/11 anonim válasza:
Kifutott a modell! Szerintem nem tudsz venni újonnan szolgáltatótól!
2/11 anonim válasza:
Már jó rég óta nem árulják újonnan.
3/11 anonim válasza:
Már nem lehet venni és ne is akarj mert 6 éves telefon, elég réginek számít. Szerintem ruházz be újabb Iphone-ra
4/11 anonim válasza:
@19:48
Na szerinted miért akar régit? Mert újra pénze nincs, de viszont villantani akar hogy "Iphone".
5/11 A kérdező kommentje:
Semmi köze sincs a "villantás"-hoz. Mindig is az Apple termékek voltak a legjobbak. Ezt Te sem tagadhatod le. Szerintem vagyok annyira felnőtt, hogy ne "felvágásból" vásároljak iPhone-t.
2014. aug. 14. 20:39
6/11 anonim válasza:
"Mindig is az Apple termékek voltak a legjobbak."
Egy több éve kifutott modell attól még rohadtul nem lesz a toppon.
7/11 A kérdező kommentje:
Az lehet, de nem nagyzolás céljából szeretnék vásárolni, hanem mert nekem az a tudás, amit a 3GS tud, az bőven elég. a 4/4S/5/5C/5S már túl okos, és drágább jóval. És mivel mindenképp Apple terméket szeretnék vásárolni, ezért a 3GS lenne nekem az ideális. Nagyzolásról nincs szó.
2014. aug. 14. 22:16
8/11 anonim válasza:
Sajnos nem éri meg 3GS-t venni, mert iOS 7 támogatás nincs, valamint az iOS 6 is nagyon gyenge, elavult már, főleg azon a telefonon. Nagyon lassú az összes alkalmazás, a facebook appot például egyáltalán nem lehet használni.
9/11 anonim válasza:
Nem lehet venni. Már nem gyártják. Miért mit vártál, majd a te kedvedért tovább forgalmazzák, hogy az újat ne vegyék meg?
10/11 anonim válasza:
Szerintem már csak max. használtan tudsz szerezni valahonnan. Bár én a helyedben tuti újabbat vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!