Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 16 ezer Ft nem sok egy mobil...

16 ezer Ft nem sok egy mobil előfizetésre?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Sok. De manapság divat, hogy mindenki korlátlan netet meg beszélgetést akar. Értelme nincs.

Én havi 3000-et fizetek, van 2GB netem és beleférek.

2024. febr. 27. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:

#11.

De értsétek meg, hogy nem az általános így 2024-ben, hogy 2GB netet használnak az embernek...

Kb. az a napi adatforgalom, de lehet keveset is mondtam, átlagosan.(ez utóbbi a fontos)

2024. febr. 27. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Ja azt is tudom, hogy manapság minek okostelefon.

Jó a régi Nokia 3310, meg személyes kommunikáció, elvégre nem mindenről emailben jön értesítés, nem mindent telefonról kell intézni végül is.

Azért is minek internet...

2024. febr. 27. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:

"De értsétek meg, hogy nem az általános így 2024-ben, hogy 2GB netet használnak az embernek..."

Ez igaz, a 2GB is szélsőséges eset a kevés adathasználatra, ugyanakkor kíváncsi lennék, hogy a korlátlan mobilinternet előfizetéssel rendelkezők hány %-a használja is ki azt. Nekem 50 GB van a csomagomba, a következő csomag már a korlátlan lenne és próbálták rám tukmálni, de mondtam, hogy max ha nem elég az 50 akkor felváltok majd. Hát bőven elég, pedig sose figyelem az adathasználatot. Nincs olyan, hogy jaj ezt nem nyitom meg, vagy nézem meg mert lemegy a mobilnet. Úgymond gondtalanul használom, van hogy itthon is napokkal később veszem észre hogy a Wifi is ki van kapcsolva a telefonon. Talán egyszer jött SMS hogy elhasználtam a 80%-át de az is hóforduló előtt 1-2 nappal.

2024. febr. 27. 12:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Aki utazás közben zenét hallgat például annak nincs sok lehetősége.

Max ha fix playlistet hallgat mindig és letölti offline-ra, de akár navigációra is jól jöhet a korlátlan net(ez is helyettesíthető persze offline-nal, csak pl. nem a fővárosban ahol mindig változik a közlekedés).

Nyilván van mindenre megoldás, de kompromisszumos.

Ha korlátlan net van, feltéve, hogy nem valami eldugott helyen vagyunk(vagy átvonatozunk az országban) akkor a legkomfortosabb.

50GB tény, hogy elég lehetne a userek nagy részének, de általában korlátlan nettel magasabb készülékkedvezmény jár és nincs akkora felár sem, amit nem lehet kifizetni.

2024. febr. 27. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak annak kell a korlátlan adatforgalom, aki folyton videót néz meg zenét halgat a telefonon.

Én használom navira, olvasok cikkeket, email, messenger és nem szokott elfogyni a 2GB. Otthon van wifi, ha meg elmegyek valahova, akkor általban nem a telefont nyomkodom.

Zenét a kocsiban megoldom, pendrive-ra fel van lökve pár ezer szám, az tökéletes, de telefonon is van offline pár száz, amiket időnként cserélek.

2024. febr. 27. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem igen, nagyon sok lenne, de nekem pl. 5 ezer forint is sok lenne, mert én nem használom ki. Én pont ezért vagyok feltöltőkártyás, mert a legolcsóbb előfizetéses csomagot sem használnám ki, szóval a feltöltőkártyással mindenhogy jobban kijövök. Ez hogy sok vagy nem, mindig attól függ, hogy te mennyire használod ki.
2024. febr. 29. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Max. a csöveseknek sok.
2024. márc. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!