Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mobil számlás előfizetés...

Mobil számlás előfizetés átírása kártyásra?

Figyelt kérdés
A tulajdonos a testvérem, aki sok éve a tengerentúlon él, nem is szokott hazalátogatni. A számhoz tartozó fiókját én kezelem, bankon keresztül én fizetem a havi számlát. Most szeretném átalakítani kártyásra, de szerintem nem lesz egyszerű. Az nem opció, hogy hagyjam a fenébe, ne fizessem és csináltassak magamnak másikat - minden ellenőrző kódom, banki elérhetőségem, stb. ezen a számon van már vagy 10 éve. Köszönöm az ötleteket.

2018. febr. 19. 09:22
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Először át kell iratnod a saját nevedre az előfizetést, utána már tudsz vele akármit kezdeni. Az előfizető átírására szokott lenni a szolgáltatónak nyomtatványa. Hivatalosan kiküldöd neki postán, aláírja, visszaküldi. Gyakorlatilag szerintem valami hasonlót aláírsz és jó lesz az.
2018. febr. 19. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fel fogom hívni a szolgáltatót, de sajnos, nagyon sok bajunk volt anno az intézéssel. Meghatalmazást kértek, mikor csak számot akartunk cserélni, de nem fogadták el a külföldi hitelesítést... szóval most is kb. erre számítok vagy rosszabbra. Mert egy ismerős szerint (és mintha én is ezt olvastam volna valahol) ha számlásból kártyást akar csináltatni valaki, ott mindenképpen személyes megjelenésre van szükség. A "nevemre vételnél" meg ugye, ott van a meghatalmazással való görcsölés. Köszönöm az ötletet, minden tanács jól jön - mielőtt beveszek két nyugtatót és felhívom az ügyfélszolgálatot :-) :-(
2018. febr. 19. 11:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, hogy szabályos kutatómunkát kell végezni egy szolgáltatóval egyeztetés előtt, mert ritkán vannak képben az ügyintézők és sokszor csak akkor tudunk érdemben haladni, ha én javaslok egy megoldási lehetőséget. Mert akkor ugye, rájönnek, hogy én azért valamennyire már utánajártam a dolgoknak. Az első reakció mindig 1. nagy csend 2. nem, sajnáljuk, de nem... :-( De majd meglátjuk, mit tudok most elérni náluk.
2018. febr. 19. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, nem volt egyszerű, elfogyasztottam vagy 3 ügyintézőt, de végül kijelentették, hogy egy sima meghatalmazást is el fognak fogadni :-)Persze, nem iszom előre a medve bőrére, majd ha visszajött a papír és bemegyek a boltba, akkor fog kiderülni, tényleg örvendezhetek-e :-D
2018. febr. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!