Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 15 Pro megéri?

Az iPhone 15 Pro megéri?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó telefon? Akinek van már annak van vele bármi problémája?

2024. febr. 20. 09:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
72%

Igen, tudom, manapság 10-ből 9 embernek csak a kamera fontos egy mobilnál. Röhej amúgy. Pont emiatt nehéz normális telefont venni, mert ha akarok egy normális mennyiségű RAM-ot meg vezeték nélküli töltést, akkor muszáj vagyok a csúcskategória körül nézelődni, ami meg a kamerák miatt irdatlanul drága.

Én ha utazgatok, viszem magammal a rendes fényképezőgépet, az meg ezerszer jobb fotót lő, mint bármelyik csúcsmobil. De persze elsősorban megélni szeretem az élményeket, a fotózás csak másodlagos.

2024. febr. 21. 15:58
 22/22 anonim válasza:

Eww, csak most olvasom a válaszokat

Engem annyira nem izgat kinek milyen szarja van, valszeg kurvára nem ugyan arra használjuk őket, én elvagyok a gamer asus telókkal, kettes voltam lol:')

2024. febr. 29. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!