A tükrözés alkalmazás miért kéri a bankkártya számomat,amikor mobilról TV-re akarok tükrözni?
Figyelt kérdés
#Tükrözés mobilról
2024. febr. 16. 11:06
1/16 anonim válasza:
Szerintem ne akard ezt az alkalmazást használni
2/16 Szervizmérnök úr válasza:
Lehet éppen olyan alkalmazás, aminek bővített funkciója fizetős, de a kérdés abszurd, mert szerintem oda volt írva valami, csak azt nem közlöd.
Pedig segíthetnénk lefordítani, ha nincs fordító alkalmazásod, csak fizetős.
3/16 anonim válasza:
Mert le akarnak húzni. Add meg mindenképpen, lesz egy izgalmas hétvégéd.
4/16 anonim válasza:
Mert valami kémprogramot, vagy pénzlopó programot töltöttél le. Ne adj meg neki semmit! Google fiókot, jelszavakat se!! Ha már megadtad, akkor változtasd meg azonnal!!
5/16 anonim válasza:
A YouTube-nál be kellett pötyögni egy számot az azonosításhoz, nem ilyennel kevered össze? Azt írta ki, hogy bank account number? Amúgy azzal sem menne sokra senki.
6/16 anonim válasza:
Rosszul olvastad az alkalmazás nevét. Ez nem tükröző, hanem trükköző. :)
8/16 anonim válasza:
Miért kéri a kártyaszámod?
Ezt pedig elég könnyen ki szokták találni.
Mert ott van a pénzed.
Ez a legegyszerűb módja a pénzszerzésnek, ha elkéred valakinek a kártyaadatait a kódjával együtt.
Vannak bonyolultabb módszerek is, de ez is bejön elég nagy számban.
9/16 A kérdező kommentje:
Kedves valaszolók,nekem is van annyi eszem,hogy ha egy filmet szeretnék telefonról TV re tenni akkor nem adok bankszámla számot, de 3 fajta alkalmazást is kerestem a Google bol és ezt kérik, szóval mit tudok letölteni,ha valaki segítene.
2024. febr. 18. 14:56
10/16 anonim válasza:
Ehhez amúgy miért kéne külön alkalmazás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!