Ennyi pénzértmilyen telefont vennétek ?
Igen Kínai kizárt.
Ennyi pénzért nagyon jó a Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, Poco M5s, Moto G72, Moto G54 Power Edition.
Itt van az ajánló a tesztek linkeivel:
#13.Nem a Snapdragon-nak, ARM fronton perpillanat az Apple vezet.
MTK bizonyos kategóriában lazán lenyomja a Snapdragon-t.
"Egyik kollégám az A05s-t mondta. 128 Gb belső tárhely ,6GB RAM."
Ezek borzasztóan budget telefonok.
Nem tudom, hogy miért lett lehúzva a válaszom, leírtam azt a kettő jelenlegi Samsung telefont, ami beleférhet a keretbe: az A34 és az A14 az újak közül és ennyi. A33-mat azért vetettem el, mert alig van árban már diferencia az A34-hez képest (legalábbis az árukeresőn), az A25-öt pedig az A34/33-nál gyengébb vétel, cserébe ugyanannyiba van.
Kis pontosítás: az A25 mégiscsak jobb választás mint az A33, de az A34-nél nem. Mindenesetre tényleg ennyi választási lehetőség van ebben az ársávban, ha marad a Samsung.
Mondjuk az lenne a legjobb, ha szólna valaki a vezetésnek, hogy 80-90 ezer forint az elég szűk keret egy mobiltelefonra (már ha nem csak 1-2 évre terveznek vele), mert 2024-et írunk és nem 2020-at...
Ennyi pénzért Motorola G54 power.
256 Gb rom, 12 gb ram. Best buy.
És nem kínai!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!