Ennyi pénzértmilyen telefont vennétek ?
A53-hoz tegyél hozzá, az már tűrhető telefon.
Használtat sem vetném el a helyedben, ennyi pénzért még nagyon megfontolandó.(sajna értéktelen a Ft, ennyiért valamikor korrekt telefont lehetett venni újonnan is)
Én ennyiért Samsung Note 10 plus 5g-t vettem.
Amoled kijelző, 12gb ram, 256gb tárhely, nagy akku, 5G támogatás. Legjobb vétel volt eddig számomra.
Újban.
A cégünk szerez be ennyi értékben céges telefont. Leginkább telefonálás Viber, WhatsApp, Messenger ami kell hogy menjen rajta. Tehát nem kell a legújabb S24 Ultra sem pedig iPhone 15 Pro Max. Ekkora rá a keret
Max. 90 ezerig Samsungból 2 normálisabb van: Galaxy A25 vagy A33, mást nem nagyon érdemes! Viszont az A33 is kissé drágább, 95-97 ezer körül, ha az ember normálisabb webshopból veszi!
Én mondjuk ennyi pénzért nem Samsungot vennék, Xiaomi sokkal jobb ár-érték arányban, például Redmi Note 10 Pro (még mindig!), Note 13, vagy Poco X5.
Bár ismerve a cégek paranoiáját, gondolom Xiaomi szóba se jöhet, mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!