Slapsgiving kérdése:
2 telefonom van és szeretnék belépni mindkettőn a youtube alkalmazásba ugyanazzal a gmail fiokkal a prémium miatt. De nem szeretnem ha az egész gmail fiok összekapcsolodna. Van erre megoldás?
Figyelt kérdés
Jelenleg a másik telefon is belép a gmail fiokba, nevjegyeim is megossza..febr. 15. 07:34
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Auto szinkronizálást ki kell kapcsolni,vagy mikor kéri,nem engedélyezni,de nem annyira értem,nekem 3 eszközön van így és ilyen gond nincs. Viszont ez a lényege is, elérhető lesz minden eszközről minden ettől még.
3/7 A kérdező kommentje:
Céges telefon a másik és használja rajtam kívül más valaki is, és nem akartam minden előzményem stb. megadni, viszont a youtube fiokot se akartam hogy minden nap ki be jelentkezni, ket lépcsős azonosítás.. hosszadalmas.
febr. 15. 08:40
4/7 anonim válasza:
Nem lehet ilyent. Vegyél cégesre is prémiumot.
5/7 anonim válasza:
" viszont a youtube fiokot se akartam hogy minden nap ki be jelentkezni, ket lépcsős azonosítás.. hosszadalmas."
Tehát dugni szeretnél, de nincs mivel. Ez igazán pech. Ezen még mi sem tudunk segíteni.
7/7 A kérdező kommentje:
Végül megtaláltam a gmail - en belül a beállításokban, hogy mit szinkronizáljon az összekapcsolt készülékeken.
4# mi a francnak vegyek arra, nehogymár ugymond a saját tulajdonomban lévő 2 készüléken ne használhassam a prémiumot.
febr. 16. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!