Miért nem tölt a telefonom gyári töltővel?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy Samsung USB-C kábelt, viszont ha bedugom a telefonomba, nem tölti, vagy kiírja, hogy ellenőrizzem a töltő csatlakozását. Az előző töltő tökéletesen tölti. Csak annak a csatlakozónál megtört a gumi, azért akartam újat.
Samsung Note 10 Plus 5G telefonom van.
febr. 10. 08:53
1/8 anonim válasza:
Ha használhatatlan, vissza kell menni vele a boltba, ahol vetted, a vásárlást igazoló blokkal, plusz garancialevéllel, ha van hozzá.
2/8 anonim válasza:
Kapcsold ki a telefont. Majd kapcsold vissza be. Vagy egy gyári beállításokra vissza állítást is próbálhatsz. Ha egyik sem. Akkor még mindig ott van hogy a telefon csatlakozóját ki kell tisztitani. Ha ezek után sem tölti, akkor próbálj meg másik kábellel. De az is lehet hogy csak a kábel a rossz. Kábelból meg könnyen vehetsz kettőt vagy hármat is. És lehet cserélni a kábelt. Szóval probálkoz másik kábellal. Ha egyik módszer sem vállik be amit le írtam. Akkor már csak a szervíz marad.
3/8 A kérdező kommentje:
Update: egy LG Velvet telót tölti a kábel. A Samsungom töltőportja ránézésre tiszta, meg a másik kábel tölti. Próbáltam megfordítani a kábelt (mind2 vége USB-C), de nem akarja az igazságot.
Újraindítás megvolt, ha a két telefont összedugom a kábellel akkor a Samsung tölti az LG-t, tehát a kábel csak jó.
febr. 10. 09:36
4/8 anonim válasza:
Azért próbáld meg alaposabban kitisztítani a portot a telefonodon. Jártam már hasonlóan én is, és ránézésre tisztának tűnt belevilágítva is, mégis egy csomó szöszt kapartam ki belőle, ültem felette legalább egy negyed órát. Nekem ez megoldotta a problémát.
5/8 A kérdező kommentje:
Na most tölti, de nagyon lassan, és kiírja, hogy ellenőrizzem a csatlakozást:
A töltőportot kipiszkáltam egy tűvel, egy pici szösz jött ki ennyi.
febr. 10. 12:42
6/8 A kérdező kommentje:
Közben jött a 4-es komment, már kitakarítottam a portot.
febr. 10. 12:42
7/8 anonim válasza:
Érdekes. Akkor viszont próbáld végig az összes olcsóbb alternatívát(másik kábel, másik töltőfej), mert ennek a kipróbálása ingyen van, biztosan van olyan ember a környezetedben, akinek Samsungja van és kölcsönadja neked egy pillanatra a töltőjét. Ha másikkal sem tölt rendesen, akkor szerviz. Bár kétlem, hogy a telefon lenne a ludas, mert akkor a másik kábellal sem menne a gyorstöltés.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, már én is gondolkoztam azon, hogy a töltőcsati/akku kezdi megadni magát, mert még sosem volt szervízben, és augusztusban lesz 5 éves a telefon.
febr. 10. 13:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!