A gyorstöltés csak saját töltővel működi?k?
Van egy Huawei telefonom, ami elvileg 25W gyorstöltést tud. Na most a 25W-os Samsung töltővel csak 5W-al tölti. Próbáltam még kétféle 15W-os töltőt de egyikel sem tölti gyorsan.
Ugyebár ha gyorsan tölti, akkor a százalék mellett a tized%-ot is mutatja, míg lassú töltésnél nem.
Ezek szerint csak a saját Huawei töltővel töltene gyorsan?
Nem. Ami gyorstöltő azzal működnie kell.
A kábel milyen? Annak is támogatnia kell a gyorstöltést!
Igaz, a típus kimaradt.
Huawei P30-ról van szó.
A Samsung töltő 9V 1.67A-t tud, a Samsung telefonnál kiírja, hogy gyorstöltés. A másik egy Tesco-s töltő, 5V 3A-t tud. A harmadik pedig LG, 5V 3.1A. Mindegyikhez más más kábel van.A beállításokban nem találtam gyorstöltésre vonatkozó opciót, de biztosan tud 22W-al tölteni, GSM arénán láttam.
A P30-nak egész pontosan 22.5W a maximális töltőteljesítménye, az stimmel, szóval amit a kérdésedben írtál róla, 25W, annyit ne is várj tőle!
Anno az én Samsungom 25W-ot tudott, egyszer-kétszer előfordult, hogy nem dugtam bele rendesen a kábelt, ezért csak 5W-tal töltött! Biztos hogy rendesen benne van, telefonban is, töltőfejben is, és a töltőfej a konnektorban is?
Köszönöm a válaszokat.
Mindenki kapott zöldet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!