Ki lehet lépni a vodafone-nál családi csomagból és a saját nevemre venni a saját számomat? Ha igen mi a menete és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Jelenleg családi csomagba vitték át a 30-as számomat kb. Fél éve de megromlott a kapcsolat közöttünk és szeretném a saját telefonszámomat megtartani ugyanezzel a díjcsomaggal (red free 5g) és a készüléket (galaxy a54). Szóval nem szerződést akarok bontani, hanem azt szeretném, hogy ne a fő előfizető neve alatt fusson az én telefonszámom és számlám, hanem kimondottan az én nevemre és legyen hozzáférésem a myvodafone applikációhoz/fiókhoz. Mi ennek a menete?2023. szept. 8. 15:54
1/8 anonim válasza:
"Mi ennek a menete?"
Bemegy veled az ügyfélszolgálatra és ott megoldják. Személyi iratok ne maradjanak otthon.
2/8 A kérdező kommentje:
Az összegre lennék kíváncsi, hogy mennyit kell érte fizetnem.
2023. szept. 8. 16:19
3/8 anonim válasza:
Semennyit. Vagy max néhány ezres szerződés módosítási díj.
Ha nincs hűségidőd.
4/8 A kérdező kommentje:
2 év a hűségidőm.
2023. szept. 8. 16:24
6/8 anonim válasza:
Hűségidő alatt is módosíthatsz, de csak úgy, ha nem olcsóbb a díjcsomag amire váltasz.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok módosítani csupán megakarom tartani a jelenlegit de úgy, hogy az az én nevemre szóljon, ne családi csomagban legyek.
2023. szept. 8. 16:46
8/8 A kérdező kommentje:
Mármint a csomagot nem akarom kisebbre váltani, ugyanugy szükségem van rá csak nem akarok a családi csomagban lenni többé. A saját telefonszámomat, számlámat saját magam akarom kezelni.
2023. szept. 8. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!