Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használtalma,vásárlás menete?

Használtalma,vásárlás menete?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég kinéztem használtalmán egy telefont,és szeretném házhoz rendelni,de nem nagyon tudom mi ennek a menete. Készpénzben is lehet fizetni, vagy utalni kell?

Egyébként az eladó adott meg telefonszámot,és fel szeretném hívni,de nem igazán tudom mit szokás ilyenkor mondani. A szüleim pedig azt mondták, ha akarok valamit intézzem el, és ebben igazuk is van,csak nem igazán tudok tárgyalni telefonban.

Tudnátok nekem segíteni?Esetleg tapasztalat a használtalmával kapcsolatban?

Kérlek kerüljetek a gonosz kommentekkel, és boldog karácsonyt mindenkinek!

2021. dec. 25. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Háát én almás cuccokat nem szeretek postával átvenni, icloud lock miatt.

Nekem az a javallatom, hogy kérd el az IMEI és/vagy serialnumber számát és rá tudsz keresni, hogy van -e icloud accounthoz kötve.

Miután elkérted, csekkoltad hogy valós, azután küldessed el vele utánvétellel, ha tudod hogy feladta a csomagot, néz rá újra és nézzed meg, hogy most hogy van -e rajta lock.

Sajna még ekkor is lehet hogy másikat küldött de azzal nem tudsz mit kezdeni.

2021. dec. 26. 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Ha van sok értékelése és mind pozitív csak akkor rendelj ilyet, de inkább akkor sem. Pl. jófogásról soha. Keress a közelben egy másikat és menj el megnézni inkább. Engem már vertek át jól árazott dologgal…
2021. dec. 26. 00:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne házhozszállítás kérd

[link]

Van olyan opció hogy alma találkozópont

Oda beszélj meg találkozót

2021. dec. 26. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!