Hosszú túrákhoz milyen okostelefont tudtok ajánlani,amely kizárólag csak térkép megjelenítéshez szükséges?
Tessék: [link]
8150 mah-es akksi van benne.
Ha nagyon szűkös a keret, akkor Motorola Moto E13. Az akksija jó, és bőséges a tárhely, de kevés a memória, és nincs benne sem iránytű, sem giroszkóp.
A Xiaomi Note 11 jobb választás, de 50 ezer felett van a jellemző ár. Van benne iránytű, giroszkóp, a memóriája is nagy, és 4 műholdas rendszert ismer.
Az üzemidőt akár meg is duplázhatod egy néhány ezer forintba kerülő hordozható akksival.
A Xiaomira való hivatkozás lemaradt:
Vannak cserélhető akkus telók, újak (drágábbak) és haználtak (olcsóbbak) is.
Újak Nokia, Samsung Xcover6.. Fairphone4..5...
Én semmiképp sem vennék külön túrázáshoz egy telefont.
20.000 mah powerbankot vegyél, az kielégít több napi folyamatos GPS használatot is.
Hát a saját telefonomon túl még egy akkora dögöt amit 1-es linkelt én nem cipelnék egy Kinizsi100-on. Akkor inkább egy powerbank amivel töltöm ha kell.
Ha van egy normálisabb okostelefonod akkor nem kell mégegy csak a térképnek. Főleg ne egy 50k-s szart vegyél. Egy részletes OSM vagy tuhu térkép szaggatni fog rajta.
Ha nincs szükség helyzetmeghatározásra, akkor egy régebbi tablet is jó lehet. iPad minik 7 colosak kb.
iPhone és a jó üzemidő nem említhető egy napon.
Tudom, sokat fejlődtek, de használat közben melegednek, akku jó ha egy napot kihúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!