Rosszul felrakott üvegfóliát lehet cseréltetni "garanciában"?
Új telefon, Media Marktban vettünk rá üvegfóliát (4000 Ft felett), fel is rakták szépen ott helyben, minden termékre rá van írva, hogy ezt helyben ingyenesen biztosítják.
Ott helyben nyilván csak azt néztük meg gyorsan a kikapcsolt telefonon, hogy koszmentes, buborékmentes.
Itthon ahogy elkezdtem használni, világosabb képernyőn vettem észre, hogy az egyik oldala "becsillan" - egy miliméter az egész, talán annyi sem, de kicsit elcsúszva lett feltéve a fólia. Mivel pont olyan széles, mint a kijelző egésze, ez az icipici csúszás is látványos, az üveg széle a kijelző (képet adó) széle felett van, és megtöri a fényt, szivárványosan csillog folyamatosan. Valahogy úgy, mint a régi tévék szélei.
Használat közben borzasztóan zavar, viszont nem tudom, hogyha visszamegyek, kicserélnék e, vagy így jártam, vegyek még egy fóliát?
Ingyenes szolgáltatásra vonatkozik bármilyen garancia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!