Motorola G54 5g power edition vagy xiaomi redmi 12s?
Majdnem egy árban vannak, szerintetek melyik lenne jobb? Ti melyiket választanátok?
Csak kb netezésre kellene meg telefonálásra. Nem nagyon játszom telefonon. Esetleg filmet nézek.
Ha csak ezek jöhetnek szóba, akkor egyértelműen a Motorola, mindenben sokkal jobb!
Egyedül a grafikus chipben nem voltam biztos, ezért néztem róla egy összehasonlítást, és az is egyértelműen veri a Mali-t!
Viszont én a helyedben soha nem vennék MediaTek-processzoros telefont, az egyik legrosszabb technológia, főleg a Helio-széria!
Ja, és igen, inkább a G84 ! A Snapdragon-processzor a másik véglet, a legjobb technológia, de amúgy többminden másban is jobb telefon!
Akkor hol itt a kérdés? Xiaomi 12s is Oled-kijelzős, mert az Amoled is egy Oled-fajta tehát akkor már csak azért is a Moto G54 !
Mellesleg nekem mondjuk semmi bajom az Oleddel sem, de sokan nem tudják megszokni. Ennek oka, hogy amíg a TFT és IPS -kijelzők is folyamatosan világítanak, addig az Oled nagyon gyorsan villog. Olyan gyorsan, hogy az emberi szem nem képes érzékelni, mégis hosszabb távon megterhelő lehet a szemnek és/vagy fejnek, aki érzékenyebb rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!