Tiktokon kifizettem egy ilyen sorozatot, hogy tudom megtekinteni az ottani videókat?
Figyelt kérdés
Hiába fizettem ki még mindig azt írja ki hogy nem fizettem2024. jan. 27. 09:26
1/8 anonim válasza:
Lehet nem kéne csak úgy küldeni a pénzt a kínai kormánynak.
3/8 anonim válasza:
Tiktok ingyenes. Nincs rajta fizetős tartalom
4/8 anonim válasza:
Hogyne lenne. Ha egy reklám, hirdetés láttán átirányít a hirdető weboldalára, akkor lehet fizetős tartalmakra regisztrálni. Én is így fogok hirdetni.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jól érted, hogy mire gondolt a kérdező és én is. A tiktok ingyenes felület.
De elhiszem, hogy jó magyar szokás szerint könnyebb a szavakon lovagolni, mint értelmezni mire gondol valaki. Az ugye nagyobb munka az agyadnak. Ahogy a békén hagyás is. Magas szint.
6/8 anonim válasza:
Nem kellett volna fizetni a Tiktokon az úgynevezett tartalomért.
7/8 anonim válasza:
A Tiktokon vannak fizetős tartalmak, nekem is írta már, hogy valaki akire feliratkoztam, fizetős tartalmat tett közzé.
8/8 anonim válasza:
De akkor ennek működnie kell, mert ez a tiktok rendszerén belül lenne. De nem tudunk erről még semmit, mármint a kérdező részéről, hogy milyen felületen fizetett,,és milyen visszaigazolást kapott róla,,vagy bármi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!