Ha veszek egy Xiaomi telefont és Samsung órám van. Minden alkalmazás hibátlanul fog rajta működni? Például gondolok én arra, hogy képek megtekintése, hívás fogadás, üzenetek megnézése stb stb.... .
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 20:36
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem itt az op rendszer a lényeg. Ha a telefonon Android rendszer van, akkor szinte mindegy, hogy amúgy a hardvernek ki a gyártója.
Én amúgy most vettem egy Xiaomi órát és Huawei telefonnal szeretném használni. Az óra még szállítás alatt van, de fel se merült bennem a kérdés. Az óra specifikációjában csak annyi van, hogy Apple termékekkel nem kompatibilis, csak Androiddal. Abból is azt hiszem 8.0-tól felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!