Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jók ezek az érintőkép...

Mennyire jók ezek az érintőképernyős Samsungok?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran fordul elő náluk pl. adatvesztés, mire kell vigyázni, mikor sz.géphez csatlakoztatod, és ráteszel v.mit? Van ezekre a telefonokra is antivírus, mint a sz.gépekre? Nehéz kezelni?

Mindent írhattok, amit tudtok az érintőképernyős Samsungokról.

2010. okt. 23. 18:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek privátban elintézni a nézeteltéréseteket! Köszi!
2010. okt. 24. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Szeresd is,mert jobb telefon az s5230 mint a corby,csak a kijelzőjét utálom,kül nekem is az van... :)
2010. okt. 24. 16:29
 13/15 Tinker Bell ***** válasza:

=o)

Nincs itt semmiféle nézeteltérés!

Folyamatosan válaszolok a kérdéseidre is, úgyhogy légyszives ne piszkálj!

2010. okt. 24. 16:35
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem piszkáltalak.

Tehát, azt mondjátok, h jók, bármelyiket is választanám.

Az az igazság, hogy azért keresek elsősorban kártyás csomagban, mert előfordul, hogy huzamosabb ideig telefonálok és sms-ezek, és a kártyát csak újratöltöm. Ha meg előfizus lennék, akkor fennáll a veszélye, hogy kikapcsolják egy idő után a telefonomat is, ha nem tudom befizetni a számlát.

Nem tudom, most mennyi a türelmi idő, régebben v.mi 90 napos határidő volt.

Vagy nem????

2010. okt. 24. 16:46
 15/15 Tinker Bell ***** válasza:

Elég sok mindent figyelembe vesznek amikor tiltják a telefonod. Hogy mikortól van tartozásod, hogy mekkora az összege. De még ha az egész tartozást nem is tudod befizetni, de mondjuk egy pár ezret igen, akkor az is jó, azt is nézik, hogy mennyire teszel annak érdekébe, hogy ne legyen egyirányúsítva.

De te tudod! A kártyás árak is fent vannak a honlapon.

2010. okt. 24. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!