Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jók ezek az érintőkép...

Mennyire jók ezek az érintőképernyős Samsungok?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran fordul elő náluk pl. adatvesztés, mire kell vigyázni, mikor sz.géphez csatlakoztatod, és ráteszel v.mit? Van ezekre a telefonokra is antivírus, mint a sz.gépekre? Nehéz kezelni?

Mindent írhattok, amit tudtok az érintőképernyős Samsungokról.

2010. okt. 23. 18:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Samsung Waveről csak jókat tudok mondani.Az érintő képernyője nagyon jó, gyorsan reagál.Gépre ha csatlakoztatom több mód is van, így ha egyikkel probléma lenne tuti tudok adatokat másolni. :)

Nálam még nem fordult elő adatvesztés soha.

2010. okt. 23. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
corby egész használható, csak ujjal működik, pálcikával nem
2010. okt. 23. 20:10
 3/15 Tinker Bell ***** válasza:

Az S5230 nagyon jó, nagyon szeretem, ennek érzékenyebb a kijelzője, mint a Corbynak. Mint ahogy írták előttem is az csak ujjbeggyel működik, az enyém működik műkörömmel is, de ha órán vagyok akkor van, hogy a ceruzám hegyével szoktam irányítani.

A Samsung I9000 Galaxy S viszont eszméletlenül gyönyörű és jó!

2010. okt. 23. 20:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Az i8910 HD- ról is csak jót tudok mondani.. Tökéletesen megfelel nekem minden szempontból..
2010. okt. 24. 02:20
 5/15 anonim ***** válasza:
a másodiknak.... még hogy az S5230nak érzékenyebb a kijelzője? akkor az iPhonetól is érzékenyebb?? mivel mind 2 kapacítiv,az s5230 meg rezisztív... pff -.-
2010. okt. 24. 13:59
 6/15 Tinker Bell ***** válasza:

"érzékenyebb a kijelzője, mint a Corbynak"

Tudom, hogy mit beszélek, mert képzeld, volt már mindkettő a kezemben. A Corbyt nyomogathatod egy ceruza hegyével, az nem fog reagálni, de az S5230 igen!

Ja és attól, hogy szakszavakat használsz, nem leszel sem menő, sem okos!

2010. okt. 24. 14:03
 7/15 Tinker Bell ***** válasza:

Ja...és miközben itt osztod a nemlétező észt, elfelejtettél a kérdésre válaszolni!

Inkább erre koncentrálj, ne arra, hogy minél nagyobbat mondj!

2010. okt. 24. 14:06
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a szájkaratét meg inkább privát levélben intézzétek el, légyszi! Köszi!

Még írhattok, pl. azt is, hogy a Vodafone-nál milyen árban vannak ezek, lehetőleg kártyás csomagban.

2010. okt. 24. 15:47
 9/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:03

Akkor keress rá a fogalmakra és rájösz :)) azért nem érzékel a corby ceruzát mert bőrrel való közvetlen kapcsolatra van szükség,az s5230 viszont nyomás érzékeny...szal a corbyt érinteni kell az s5230at pedig nyomni,és akkor is csak szarik

2010. okt. 24. 16:11
 10/15 Tinker Bell ***** válasza:

Akármit mondasz az S5230at akkor is szeretni fogom és ajánlani másnak!

Vodánál drágábbak feltöltősen, mint előfizusan! Inkább válasz magadnak egy kis csomagot és olcsóbban megkapod a telót! A honlapon fent vannak az árak és most újra van "Hozd vissza a régi készüléked" akció!

2010. okt. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!