Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Párom vett szeptember közepén...

Párom vett szeptember közepén egy S23 telefont részletre. Érdemes tőle átvennem a részletes fizetést és ő vesz magának másikat, nekem pedig ez lenne ?

Figyelt kérdés

A telefon állapota hibátlan,vadi új a külseje, nincs rajta semmi se.

310.000-ba kerül, ebből 30.000 elengedne. Mit gondoltok?

2024. jan. 25. 06:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ki kell számolni...

[link]

280 egy használt telefonért, miközben a boltból 240 újonnan, áfával, minden szarral??

Mennyit kell még törleszteni az árából? Lehet egy filléredbe se kerülne, mert még annyi visszavan a szerződésből. Sőt, az alap 128 gigás modell az csak 225 ezer!

Ez a 280 ezres ár nagyon túlzó a sima S23-ért.

[link]

S23+ vagy S23 Ultra már okés lehet 280-ért, bár mivel használt, így az is átgondolandó, használt S23 árak: [link]

2024. jan. 26. 01:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, ma egy vadi új s23 jóval kevesebbe kerül, mint a kedvezményes ár, amibe kerülne neked ...
2024. jan. 26. 06:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy ki a franc cserélne le egy ÖT HÓNAPOS S23-mat, amikor abban jóval megbízhatóbb SoC van és az S24 lényegében semmiben nem mutat előrelépés. Ja de, hosszabb ideig lesz támogatott (7 év, de ez már szerintem életszerűtlen) és vannak benne olyan AI funkciók, amiknek egy része nem is működik magyar nyelven, másrészt meg a többi S szériás készülék is megkapja visszamenőlegesen egy pár hónapos csúszással. Biztos hogy kell neki az az új telefon?
2024. jan. 30. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!