Iphone telefonokon ugye most megjelent az ios17 public beta szeptemberig ebbol nem is fog jonni public beta 2 meg ilyenek? Elso iphone telefonom igy nem tudom
Be kell lépni valamilyen módon a "béta tesztelők közé", csak úgy nem fog megjelenni bármilyen telefonon a béta.
Ha ezt tudtad és benne vagy akkor elnézést.
Szerintem a hibák függvénye, hogy lesz -e beta2 stb.
"Be kell lépni valamilyen módon a "béta tesztelők közé""
Ezt úgy kell csinálni, hogy meg kell születni és akkor már be is léptél.
1-es okostojás a PUBLIKUS bétának az a lényege, hogy bárki letöltheti.
"csak úgy nem fog megjelenni bármilyen telefonon a béta."
De. A Beállítások -› Általános -› Szoftverfrissítés oldalon.
A publikus bétát kevesebbszer adják ki mint a fejlesztőknek szánt bétát. Fog majd jönnib a 2, meg még a sokadik verzió is. Ha megjelenik, a fentebb említett módon letölthető mint frissítés.
Ha valaki nem kérvényezi a béta-változat telepítését, akkor csak úgy nem fog feltelepülni magától. Az előző változatoknál is így volt ez.
Simán a szoftverfrissítés opcióval nem fog a béta változatra frissülni.
Fél órával ezelőtt volt a kezemben az iPhone, de a téma nem ez.
Az aktuális stabil változatot kaptam minden évben, amíg szeptemberben az új stabil változat meg nem jelent.
Olvastam fórumokat, ahol linkeltek leírásokat miképpen kell kérelmezni a béta változatok telepítését, de sose éreztem késztetést hogy feltegyem az aktuális bétát, mindig csak a szeptemberi dátum után megjelent stabil változatot használtam. Leírták azt is, hogy a sima szoftverfrissítésnél soha nem jön fel semmilyen béta-változat telepíthetősége, hacsak a felhasználó nem kéri.
Lehet hogy te x évvel ezelőtt egy ismertető alapján beállítottad és azóta mindig feljön a béta-telepíthetőségének lehetősége, ezért vagyok én "okostojás".
De hogy kiderüljön a dolog és lásd: önmagában a sima "szoftverfrissítés" nem teszi fel a publikus béta változatot:
5-ös menj már oda a beállításokba amit írtam és látni fogod, hogy mindenféle béta profilok telepítgetése nélkül is ott van a bétára frissítés lehetősége!
Kérdező hogy a kutyának a fülébe ne lenne benne hiba? A bétának az a lényege, hogy a hibákat felfedezzük, jelentsük és a fejlesztők így ki tudják javítani.
Nem fog így maradni!
A béta frissítések bekapcsolásáról eddig nem volt szó, eddig arról volt szó, hogy "automatikusan jönnek a béta frissítések - anélkül hogy a felhasználónak bármit kellene tennie".
Az én készülékem IOS 15-ig támogatott, azt tényleg nem tudtam, hogy IOS16 esetén - ezek szerint - megjelent egy "béta frissítések" bekapcsolásáról szóló lehetőség. Ezek szerint nem túl régóta van ez, az IOS 16 megjelenése óta.
2. kommentelő erről a konkrét opcióról nem tett említést, ellenben arról beszélt: rögtön ott vannak a béta frissítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!