Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én utálom az érintős...

Csak én utálom az érintős telókat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy enélkül ember számba se vesznek de én utálom őket!!! Miért lett ekkora divat??
2010. okt. 23. 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha eladom, simán visszavehette volna az illető:D Már nem egyszer volt itt a városban, hogy találtak mobilt, beadták a boltba pénzért, aztán meg jött a gazdája és visszavette.Végül aki megtalálta és beadta annak meg vissza kellett adnia a pénzt, mert tudta, hogy a telefon talált volt, és nem saját tulajdon.
2010. okt. 23. 18:34
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Az egészen biztos, hogy az egyik kommentelőnek sem volt még dolga normális érintőkijelzős (tehát kapacitív) telefonnal. Nem divat az érintőképernyő, hanem egy fejletteb technológia. Nem fog a mobilipar visszafelé fejlődni. Ez van.

A képernyő tele lesz ujjlenyomatokkal, de nem látszik a háttérvilágítás fényereje miatt, szóval egyáltalán nem zavaró.

Én szeretem, mert sokkal-sokkal gyorsabban lehet dolgokat megoldani vele. Jóval kényelmesebb a gomboknál.

"Ne menj a birkanyáj után!!!Te ennyivel is különb vagy;)"

Hűha, ezzel aztán kifejezi az egyéniségét.

"Egyszer találtam az utcán egy telefont, senki sem volt a közelbe hát felvettem, arrébb mentem és porig zúztam(mert hát érintős.)És jobban érzem magam:D"

Te meg csak simán hülye vagy.

2010. okt. 23. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:

"Hűha, ezzel aztán kifejezi az egyéniségét"

Úgy értettem Te pl. mennyivel vagy több,hogy van neked egy hiper-szuper érintőképernyős telefonod? Akinek ilyen van,akkor azt hiszi,hogy Ő már valaki?? Ugyan már...

2010. okt. 23. 21:28
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 21:08nak igaza van.

Mennyi qrvajó érintős teló van. Volt már kezetekben HTC HD2, HTC Desire, Samsung Galaxy S, Samsung Wave, Sony Ercicsson xperia x10, vagy bátmilyen más jó érintős teló? Kétlem.

Szerintem sokkal jobb az érintős, mint a sima :)

2010. okt. 23. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:

"Úgy értettem Te pl. mennyivel vagy több,hogy van neked egy hiper-szuper érintőképernyős telefonod?"

Értelek. Abszolút semmivel nem vagyok több és éppen ezért nincs értelme annak, hogy "ne kövesd a csordát". Nem függ össze a kettő. Kinek ilyen, kinek olyan... Ha nekem jobban bejön az érintőkijelző, az nem biztos, hogy azért van, mert átmosta az agyam a sok reklám.

2010. okt. 23. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:45

Aha,minden világos!:)

2010. okt. 23. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
77%-os: te még annál is hülyébb, mint hitted.
2010. okt. 24. 08:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Na azért ezt kifejthetnéd bővebben.
2010. okt. 24. 13:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt a párbeszédet:D
2010. okt. 24. 17:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom. Az érintős az asztalnál ülve jó,nyugiban , de kocsiban ,buszon menet közben ,gyalogolva egy gombos teló sokkal gyorsabban kezelhető.ELEVE ODA SEM KELL NÉZNI,ha kiismered a gombokat mert érzed az ujjaddal. Bármelyik érintős teló használónál gyorsabban írok sms-t gombos t9-el egykézzel.A fizikai qwerty-s az más persze de az meg 2kezes mutatvány.Volt nálam sajnos néhány érintős, de annyira idegesítő a rengeteg mellényomás, arrébgördítés ,nem reagálás ,hogy hamar továbbadtam.
2011. szept. 22. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!