Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én utálom az érintős...

Csak én utálom az érintős telókat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy enélkül ember számba se vesznek de én utálom őket!!! Miért lett ekkora divat??
2010. okt. 23. 17:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jött be..
2010. okt. 23. 17:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom.
2010. okt. 23. 17:17
 3/20 anonim ***** válasza:
barátnőm is.nekem az van, és mondta h ne adjam a kezébe mert földhöz vágja.xD
2010. okt. 23. 17:17
 4/20 anonim ***** válasza:
amúgy nem igaz hogy nemvesznek emberszámba ha nem olyan.sok szép telefon van ami nem érintős..:)
2010. okt. 23. 17:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy enélkül ember számba se vesznek "

Ne menj a birkanyáj után!!!Te ennyivel is különb vagy;)Én is rühellem az érintőképernyős telókat egyébként!

Nagy divat volt a boksz cipő is,minden második fiatalon az volt,aztán kis idő múlva meg már ciki volt...

Ez a telefon is csak egy divathullám,nem kell követni,majmolni(!),semmivel nem leszel jobb v több!

2010. okt. 23. 17:21
 6/20 anonim válasza:
100%
Még nemvolt érintős telefonom szal nemtom milyen az. De az nemlesz rohadt maszatos? Örökké törölgetni. -.-
2010. okt. 23. 17:21
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

Én is utálom őket.

Nagyon szarok.

Engem idegesít hogy rezeg amikor hozzáérsz.

Az osztálytársamé egyszer leesett aztán már rögtön képernyőcsere...

2010. okt. 23. 17:23
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem sony ericcson k850i van,és van rajta 3 helyen érintőképernyő is a billentyűk mellett és mindig ujjlenyomatos marad...,gondolom teljesen érintőképernyős telefonnál az egész képernyő tele van ujjlenyomattal..,f@sza lehet!:D Ááá,én inkább maradok a saját telómnál!
2010. okt. 23. 17:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Én is nagyon gyűlölöm az érintőképernyős telefonokat.Egyszer találtam az utcán egy telefont, senki sem volt a közelbe hát felvettem, arrébb mentem és porig zúztam(mert hát érintős.)És jobban érzem magam:D
2010. okt. 23. 18:01
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer találtam az utcán egy telefont, senki sem volt a közelbe hát felvettem, arrébb mentem és porig zúztam"

Ha eladod még kereshettél volna egy kis pénzt is!Sok eszed van...:D

2010. okt. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!