Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha az okostelefont erősebben...

Ha az okostelefont erősebben oldalra mozgatjátok akkor ti is hallotok a kamera környékéről zörgő, zavaró hangokat?

Figyelt kérdés
A samsung, huawei, honor, xiaomi, iphone stb telefonokat ha erősebben mozgatjátok fel le, balra jobbra, akkor nektek is zörgő hang hallható a kamerák környékéről? Olvastam, hogy elvileg az optikai képstabilizátor miatt mozog kis mértékben a kamera, de azt nehezen akarom elhinni, hogy egy 300-400-500-ezer forinba kerülő telefonnál hangos zörgő hangnak kell megjelennie, ha mozgatjuk a telefont. Pár hete vettem egy samsung galaxy s23 ultra telefont, és a napokba véletlenül vettem észre, hogy ha erősebben mozgatom, akkor zörgő hangok jönnek a kamera környékéről. Ez elvileg gyárilag elfogadott dolog az optikai képstabilizátor miatt, de engem nagyon zavar.
2024. jan. 24. 09:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Normálisan válaszoltam. Ne haragudj ha bántónak érezted a válaszomat. De nem tudom felfogni hogy valakit hogy tud zavarni egy ilyen hang?

Egy eszköz működésének mechanikus zaja műszaki ember fülének még zene is.

De egy átlagembernek sem kellene hogy kiverje a biztosítékot azért mert kicsit zörög valami.

Ha ennyire érzékeny vagy, akkor hogyan tudsz élni anélkül hogy megbolondulnál? Mindenhonnan zajok vesznek körül minket. És a telefon obijektívének zajánál kb minden is hangosabb.

2024. jan. 24. 10:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez régi téma. Amikor bejöttek az autófókuszos kamerák a telefonba akkor kezdőtött. Ha nem tetszik vegyél stabilizátoz nélküli, fix fókuszot kamerával szerelt telefont.

Ne rázogasd! Kár okozol neki azzal ha feleslegesen rázogatod!

2024. jan. 24. 10:43
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem okoz neki nagy kárt, ha egyszer kétszer megrázza. Ami károsodást okozhat ilyen esetben az például az, hogyha fel van szerelve kerékpárnak a kormányára egy tartóban a telefon és rendszeres apró rezgésnek van kitéve. Ilyen esetben sem biztos, hogy történik bármi, de hosszú távon nem tesz neki jó.

De egyébként ez normális viszont normális használat mellett rázogatás nélkül nem kellene, hogy hallható hangja legyen.

2024. jan. 24. 11:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Miután el lett magyarázva, hogy ez a technika velejárója, de továbbra sem érted, ilyeneken hákliskodsz, szerintem jogos, hogy hülyének néznek.
2024. jan. 24. 11:48
 15/20 anonim ***** válasza:
A kameraman nem tudja követni a rázást. Szitkozódást nem szoktál hallani ? Az enyém zörgést és erős szitkozódást is produkál. Azt javasolja, hogy kezdjek szexuális kapcsolatot az anyámmal.
2024. jan. 24. 12:11
 16/20 A kérdező kommentje:
14/14 eut a választ kinek írtad. Mivel én nem írtam semmi olyat, hogy nem értem. Sok felsőkategóriás telefonnál egyébként egyáltalán nem hallható erős rázáslor, amiben szintén optikai képstabilizátor van. A youtubon, és külföldi fórumokon rengetegen fejezték ki a nemtetszésüket, hogy zörgés hallható a lamerarendszernél. Most próbáltuk ki egy ismerősnek a samsung galaxy s24 ultra telefont, tegnap vette, és erős rázáskor semmilyen hang nem hallható. A samsung még korábban kiadott egy közleményt, hogy nem árt a rázkódás a telefonnak, semmilyen kárt nem okoz benne, ha átlakos rázkódás éri időközönként, mivel hosszútávon le van tesztelve.
2024. jan. 24. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Mekkora gagyi már ahogy zörög...

📴🚮

2024. jan. 24. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:

5# "kettőnek elég hangos volt a rázás közben a kamerának a hangja, a másik háromnak, meg az erős rázás ellenére sem volt semmilyen hangja."

A többi nézelődő is csörgőnek használja a kitett mobilokat, nem csoda ha zörögnek.

Az ilyen bemutató darabokat nem szabad megvenni.

2024. jan. 24. 12:21
 19/20 anonim ***** válasza:
az én telefonomba semmi nem zörög motorola g84 ki probáltam .
2024. jan. 24. 14:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Megnyitod a kamerát és máris nem zörög ha rázod.

Még anno egy gsm boltban mondta az alkalmazott hogy biztos valami baja van a telefonomak hogy zörög, nem tudta hogy az az optikai képstabilizátor. :D

2024. jan. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!