Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyan telefont el lehet adni...

Olyan telefont el lehet adni ami még részletes ? Kb 6 hónap van vissza belőle

Figyelt kérdés

Rendesen fizetve eddig, tizenegy ève a számla es ehhez lett kihozva a telefon részletre.

Most úgy alakult kellene pénz ezért gondoltam eladnám, lehet úgy ?

Vodafone ha számít ez.

2024. jan. 24. 09:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem, mert még nem a tiéd, nem fizetted még ki.
2024. jan. 24. 09:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Fura, mert rengeteg telefont látok így árusítani.
2024. jan. 24. 09:16
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Igen, sokan árulják így, de elég szabálytalanul. Végülis megtehetik, mert nem ellenőrzi senki. Az más kérdés, hogy találsz-e rá vevőt és mennyiért. Én biztos nem vennék még nem kifizetett telefont, max nagyon nyomott áron. Sokan szívták meg így... nem fizette a régi tulaj, a szolgáltató meg letiltotta a készüléket.
2024. jan. 24. 09:38
 4/21 A kérdező kommentje:

2 éves és 6 hónap van belőle vissza … ha meg tiltják akkor az előfizetésem is, akkor magammal is kib.sznék ha nem fizetem a részletet.

Persze a vevővel tudatnàm, hogy mèg van részlete.

2024. jan. 24. 09:41
 5/21 anonim ***** válasza:
Van telefonra jelzálog? Nem is tudtam. Azt hittem ilyen kis összegnél nem foglalkoznak vele, és behajtják másképp, ha nem fizetne az ember, a lényeg pedig ez, hogy ki legyen fizetve.
2024. jan. 24. 09:44
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem jelzálog, havi részlet amit a telefonszámlával fizetek egyben. A számom tizenegy éve ez az előfizetés csak a telefon ami másfél éves plusz 6 hó van mèg.
2024. jan. 24. 09:46
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Fizesd ki a 6 hót egybe és meg van oldva.
2024. jan. 24. 09:47
 8/21 A kérdező kommentje:
7. Ha kitudnàm, akkor nem merült volna fel az eladás. Most sürgősen kell pénz, emiatt kell eladnom.
2024. jan. 24. 09:59
 9/21 DeMoR ***** válasza:

Ha szerződésben vállalod a 6 hónapnyi maradékot egy jó fej elnéző ügyvéd segítségével, esetleg segíthet az eladásnál, mivel így nem teheted meg, hogy ne fizesd ki a maradékot. "Az ígéret szép szó..", de max a gyerekek között. ;)

Persze nem egy szokványos dolog, de nem gondolom lehetetlennek. Ha jól tudom, átírni nem lehet a hűséget, de egy ilye szerződés talán egyfajta biztosíték tud lenni. Mondjuk idegen nem biztos, hogy még így is megbízna benned.

2024. jan. 24. 10:50
 10/21 A kérdező kommentje:
De nem kell , és nem is lehet àt irni mert a telefonszámlával együtt jön a részlet is Egyben van!
2024. jan. 24. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!