Hogy létezik, hogy a Media Marktban vásárolt AirPods-ra csak 6 hónap a garancia?
Online rendeltem, már ott a rendelésnél kiírta, hogy ha kiterjesztette garanciát szeretnék, akkor pipáljam be a négyzetet és visszahívnak. Nem pipáltam ki, mert nem gondoltam, hogy csak 6 hónap garancia van rá. Ha felújított termék lett volna, akkor szerintem az jelezték volna, 60.000 Ft volt.
Most írtam nekik, de lehet holnap fel is hívom.
lehet javított termék
Vegyél újat arra egy év van
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet ( [link] ) értelmében a forgalmazónak a "10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási árú" termékére egy év kötelező jótállást kell biztosítania. Ezt a forgalmazó oldalán írják is a termékjellemzőknél, a "jótállási idő"-felsorolásban.
Ezen felül a gyártó önkéntesen ad a vásárlástól számított egy év jótállást:
"Apple-hardvertermékek vásárlásakor az Apple egyéves korlátozott jótállása is érvénybe lép."
ez nem adódik hozzá a kötelező jótálláshoz, ez külön, párhuzamosan fut.
"6 hónap garancia amit én látok az iphoneon"
Hát szerintem (is) 1 évnek kellene lennie.... (Meg +1 év a magyar törvények miatt.)
De a legjobb ha az Apple Ügyfélszolgálatát hívod fel a 06 80 983 435 ingyenesen hívható számon! Ők kicsit jobban vágják ezt a témát :D
Kérlek majd írd meg mit mondtak, kiváncsi vagyok. Ha tényleg valami újracsomagolt volt, akkor soha többet nem fogok a MM-nél vásárolni. Jártam hasonlóan goproval, ismerősnek aktiválva volt a drónja egy másik email címmel.... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!