Iphone-t alaphelyzetbe lehet úgy helyezni, mindent törölni róla, ha már nincs benne sim kártya?
Vettem egy új mobilt, a régit anyukámnak adom. A simet át akarom rakni az úh mobilba, hogy aktiváljam. Ezután a régi mobilról minden adatot átküldeni az újra. Ha ez megvan, akkor szeretném gyárira visszaállítani a telómat. A visszaállításhoz kell sim vagy csak az aktiváláshoz? Vissza kell bele raknom a simet a régibe, hogy töröljem róla az icloudomat.
Mielőtt valaki kérdezné, ezt is én tettem fel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Új*
Vissza kell-e* ?*
Nem kell sim a visszaállításhoz. (meg még az aktiváláshoz sem feltétlenül kell)
Ha két iPhoneról van szó, akkro a gyors kezdés funkció a legjobb. [link]
Viszont - a másik kérdésedre is reagálva - nem feltétlenül elég a gyári visszaállítás!
Ha csak azt csinálod meg, attól még az AppleID-hez kötve marad a telefon és a visszaállítás után kérni fogja az AppleID-d jelszavát az iCloud zár miatt. Az iCloud zár a sima visszaállítással nem kapcsol ki. Pont ez a lényege.
Ha az adott készüléket másnak akarod adni és más fog az AppleID-jával bejelentkezni, akkor ezt kell csinálni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!