Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy oldjam meg, hogy a Sony...

Hogy oldjam meg, hogy a Sony Ericcson K660i készülékemre a PC-ről letöltött (. jar) játékokat a telefonon futtatni tudjam?

Figyelt kérdés
Mivel akármelyik mappába teszem be őket, a mobil nem mutatja ki az ott létét, csak mikor csatlakoztatom a géphez.
2010. okt. 23. 14:31
 1/1 bp1985 ***** válasza:
Átmásolod a telefonba. Nekem a k800-nál az egyéb mappába rakta alapból. Fogtam, elindítottam, és ment. De a jar mellé még1 kiterjesztés van, csak az most nem ugrik be. (bocsi, rég volt már a k800-am). Azt is fel kell rakni, és tutira fog menni. Persze a pcsuite-val rakd fel, azaz másold be a 2 fájl-t.
2010. okt. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!