Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Oled kijelzős telefonra lehet...

Oled kijelzős telefonra lehet tenni olyan fóliát, amire ha más ránéz (hátulról) nem látja a kijelzőt?

Figyelt kérdés

Suliban, buszon nem szeretem, ha olvassák az üzeneteimet. Láttam olyan videókat, hogy vannak olyan fóliák, ami elsötétíti a kijelzőt és igazából én látom. Oled kijelzős telóra is van ilyen vagy akkor én sem látnék semmit?

Ezt a mostani fóliára (sima alap) kell rátenni, vagy azt teljesen levenni és a sötét menne a helyére?

(Csak azért, ha megbánnám, akkor újra kellene beszereznem sima fóliát?)

2024. jan. 17. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

"Oled kijelzős telefonra lehet tenni olyan fóliát, amire ha más ránéz (hátulról) nem látja a kijelzőt?"

Lehet, de minek? 1-2 elmebetegen kívül senkit nem érdekelnek az üzeneteid, cserébe magaddal tolsz ki, mert csak egy kis szögből látnád jól a kijelzőt.

"Ezt a mostani fóliára (sima alap) kell rátenni, vagy azt teljesen levenni és a sötét menne a helyére?"

Ez egy különálló fólia, nem lehet a telefonon másik. Kettőt nem ajánlott egyszerre használni, mert gondokat okozhat az érintés érzékelésével.

"Csak azért, ha megbánnám, akkor újra kellene beszereznem sima fóliát?"

Igen, akkor fóliáztathatod újra.

2024. jan. 17. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:

"mert csak egy kis szögből látnád jól a kijelzőt." Miért kis szögből?

"Kettőt nem ajánlott egyszerre használni, mert gondokat okozhat az érintés érzékelésével." köszi szépen

2024. jan. 17. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Ezek csak jobb és bal oldalról VAGY alulról és felülről védenek a betekintés ellen. Kétféle van tehát: oldalsó irányban és a másik függőleges irányban korlátozza a betekintést.

Ha mögüled nézi valaki a kijelzőt, abból az irányból ahonnan te is, úgy ő is látni fogja.

Emellett durván rontja a képminőséget.

2024. jan. 17. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen akkor marad a takarás, hogy ne kíváncsiskodjanak
2024. jan. 17. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyen a kijelzője
2024. jan. 17. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
komlyan az érdekel hogy ki nėzi hátulrol ? senki nem szokta másikét figyelni de ha ilyen van keres olyan helyet ahol senki nem ül. máris broble megoldva.
2024. jan. 18. 07:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerinted pont olyanok a buszok, hogy én keresem a helyet?

Pont egymás szájában inkább állnak az emberek nem hogy én még keresgessem a helyet, örülök ha felférek.

Egyébként igen, a csoport társaimat baromira érdekli h én kivel és mit beszélek... mindig lesik

2024. jan. 18. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!