Milyen mobilt ajanlotok?
Figyelt kérdés
Ami fontosabb, hogy legyen:
-jo minosegu fenykepezogep
-jo felbontas
-ha lehet tobb szinben kaphato legyen
-bluetooth legyen rajta
(16 vagyok, lany)
2009. jan. 3. 19:55
1/10 anonim válasza:
samsung F480
sony ericsson C902
szerintem ezek baromi jók de picit drágák
2/10 anonim válasza:
Nekem nokia 6131-m van eléggé strapabíró, arany színű, de láttam már pinkben is szép képet csinál, a kijelzője is szép, bluetooth és infra is van rajta, emelet még mp3, bővíthető memo, lehet vele rádiót hallgatni, mert van hozzá fülhallgató. Én imádom( 17 éves lány)
3/10 anonim válasza:
Ja és az ára sem olyan eget rengető.
Az előző válaszoló
5/10 anonim válasza:
nekem lg shine a telefonom és tök jó a fényképezője van rajta bluetooth és arany szürke és kékes színübe is van nagyon jó és 20 000 körül van a t- mobilnál
6/10 anonim válasza:
Samsung u600, 3,2 mp kamera,Auto Focus, jo videofelbontas, allithato erzekenysegu erintogombok, bluetooth, 60 mb belso memoria, meg bovitheto micro sd, 256000 szin,
Egyszeruen nagyszeru telo.
Es egeszen noies.
7/10 anonim válasza:
samsung galaxy s2 az milyen ? :D
8/10 anonim válasza:
^ Látom, nem csak én böngészem a régi kérdéseket. :)
9/10 anonim válasza:
és azóta már nem is 16 :DDD
De samsung F480-at nem vennék kicsit elavult :D
10/10 A kérdező kommentje:
Huh, hat nem mostanaba tettem fel ezt a kerdest :P
2015. márc. 16. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!