Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone-t lehet részletre venni?

IPhone-t lehet részletre venni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem, iphonet nem lehet
2024. jan. 4. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

igen de lehet de amit te mondasz ahoz elég dråga csomagokat kell elöfizetned ,és akkor is fizetned kell ha nincs pėnzed vagy elveszted munkád. mig ha szolgåltato függetlenkėnt veszed akkor tehetsz bele feltöltökårtyås sim kårtyát ,és azt ha nem tudod egyik hónapban feltölteni pėnzel vagy nem annyival akkor sem lesz semmi gond ,

ja és mig szolgáltatonál vett telefon nem tiéd amig kinem fizeted az egész ősszeget . adig media marktban vagy hasonlo helyen vett telefon a tiéd egészen ,ha nem tetszik vagy sürgösen kell a pénz akkor eltudod adni .

2024. jan. 4. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:

12-es olvass már vissza! Elmondtuk hog ynem kell drága csomag!

Nekem 5200 forintos csomagom van. Az szerinted drága??

2024. jan. 4. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja, csak dupláját fogod fizetni részletben. Nem éri meg

De lehet van olyan ahol nincs így.

2024. jan. 4. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

10-ben írtam le basszus hogy mennyi a részlet! egy 6000-es csomag esetében!

Én most vettem az iPhoneomat és végigszámolgattam a csomagokkal, kedvezményekkel, stb.

Tudod hogy jött ki a legolcsóbban? Az egyik legkisebb csomaggal!

"Nem éri meg"

Ezt csak azután jelentsd ki miután végigszámoltad a szolgáltatók össze díjcsomagját, ajánlatát, kedvezményét és azt összehasonlítottad a bolti árakkal!

2024. jan. 4. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
mindenki ugy költi el nem létező pėnzét,ahogy akkarja.
2024. jan. 5. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!