Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi feltöltőkártyás előfize...

Mennyi feltöltőkártyás előfizetés van a neveden?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 06:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs egy sem. Havidíjas van csak, abból 3 is. Ebből 1-et használok én, többit családtag, csak így olcsóbban jön ki, mintha külön-külön lennének.
2024. jan. 3. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:

#10/09:21

Lehet, hogy az elnevezéssel van a probléma. Mert ha a feltöltőkártyás előfizetéses, tehát, az után kapom a szolgáltatást, hogy fizettem. Akkor a szerződésesnek, utánfizetésesnek kellene lennie, mivel az elöző hónapot fizetem ki utólag.

2024. jan. 3. 10:03
 13/15 Hintalow ***** válasza:
Nulla, kb 15 èvvel ezelöttig voltam feltöltőkártyás, miután saját keresetem lett, váltottam.
2024. jan. 3. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Kettő jelenleg. Mindkettő Vodás. Egyiket 20 éve vettem, a másikat pár éve. A régit használom általában, a másikat meg akkor, ha nem akarom hogy bárki elérjen a munkahelyről szabim alatt. Kikapcsolom szépen a telefont, és használom az újabb számom, amit csakis a szűk család tud.:) Volt még egy feltöltős kártyám, én vettem édesanyámnak ajándékba telefonnal együtt, de amikor lett ez az adategyeztetéses téma, átírattuk az ő nevére. Így maradt nekem a kettő db kártya a nevemen.
2024. jan. 3. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
itt lehet az adategyeztetést meg csinálni ?
2024. jan. 5. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!