IPhone 15-ös szériának tényleg gyengébb lett a váza?
Akik 15 vagy 15 prot, esetleg használ!
Mi a véleménye a telefonról? Nem szoftveres részére vagyok kíváncsi, azt nem kérdőjelezem meg, viszont ezek a pletykák, hogy könnyen kopik a festék, kevésbé strapabíró…….. kicsit megijesztenek.
Valóban gyengébb a szerkezete vagy nem észrevehető?
Nyilván tokban hordom, fólia, ecetera ecetera.
Minden évben van valami ami miatt belekötnek az az évi szériába, ezért kérdezem.
Tényleg az ilyen telefont használók, illetve értelmes választ adók véleményére vagyok kíváncsi. Trollok kerüljenek.
Előre is köszönöm.
November elején jött meg a 15 Pro Max-om. A kéket vettem, mert az volt raktáron. Azóta még tokot sem vettem rá, csak úgy natúrban használom. Nem kopott meg rajta a bevonat és nem görbült el, pedig kerékpározom is rendszeresen úgy, hogy a nadrágom zsebében van.
Az utolsó iPhoneon amivel voltak ilyen gondjaim az az iPhone 5 volt, az tényleg kopott... nagyon csúnyán nézett kinéhány hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!