Általános az, hogy ugyan az a fejhallgató telefonra kötve gyengébb minőségű hang lejátszására képes mintha laptopra kötném?
Figyelt kérdés
Több fülessel is teszteltem és a telefonomon minden esetben halkabb, gyengébb minőségű hangot adnak a fülesek. Lehetséges az, hogy ez csak azért van, mert a telefonom már nem mai darab, vagy ne is várjak ugyan olyan hangzást egy fülestől telóra kötve, mintha laptopra kötném azt?2022. júl. 21. 11:25
1/3 anonim válasza:
Elég sok mindentől függ egy fülhallgató hang minősége. Elvileg lehetséges ugyanaz a hangminőség egy telefon és egy laptop esetén is, csak nagyon nehéz kivitelezni. Szoftveresen mindennek egyeznie kell a két eszköz esetén: kodekek , driverek... Sőt hardver tekintetében is egyeznie kell mindennek ami a hanggal összefüggő.
Lehetséges, de igen nehézkesen kivitelezhető kívánság. A gyakorlatban általában a laptop jobb hangot fog tudni produkálni, hardveres és szoftveres előnyben van.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát ha be is invesztálnék egy valamivel jobb hardverekkel, szoftverekkel rendelkező telefonba, az se biztos, hogy be tudja hozni az említett laptopos előnyöket. :S
Köszönöm szépen a segítségedet és egy zöld manccsal kívánok neked további szép napot! :D
2022. júl. 21. 12:06
3/3 anonim válasza:
Nekem egy öreg OP5 szolgáltatja a zenét, direkt azért vettem, mert nagyobb a kimenő jel, el lehet muzsikálgatni a k240-en is. Minőségben szerintem nem számottevően gyengébb a halkabb, csak érzetre nem olyan jó a legtöbb ember számára úgy. Nagyon bóvlinál van olyan, hogy zavaros a még a fázismenet is, durván bezuhan a tömörítettebb zenék megszólalási minősége, és még túl se lehet tolni kicsit a hangerőt, hogy elfedje kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!