A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/5 anonim válasza:
Egyébként ilyenekre hogyan lehet rendes választ várni? Mindenki a preferenciája alapján választ telefont. Ha neked megfelel a mérete és érdekel vagy szereted az IOS-t, akkor neked megfelel. Én például sose vennék ilyet, mert az IOS se érdekel, meg évek óta tepsi telefonokat használok és nekem kegyetlenül bejönnek, így ilyen kicsit tuti nem vennék.
2/5 anonim válasza:
Teljes mértékben, vedd meg!!! Az Apple a legjobb! Nehogy sz*r androidot vegyél!!!
3/5 anonim válasza:
nekem volt, most meg sima 13 van. A mini nagyon jó volt, hogy egy kezemmel tudtam mindent csinálni, akár vezetés közben is. Viszont sok sok negatívuma volt, rövid akku idő, írásnál állandóan mellényomtam olyan aprók a (virtális)billentyűk, és úgy próbál spórolni az akksival hogy ha valamit leteszel a tálcára vagy hogy mondjam akkor nem fog tovább futni a háttérben hanem befagyasztja, és ha megint felnyitod az appot akkor olyan mintha bezártad volna és újraindítottad volna.
4/5 anonim válasza:
13 minim van. Szeretem, hogy kicsi. De ha ez a forma lenne, de SE méretben akkor még jobb lenne
5/5 anonim válasza:
Ez csak tőled függ. Ha neked tetszik ez a kisebb méretű iPhone, akkor igen, csak legyél vele tisztában hogy
1) Alapból sem volt acélos az akkuideje
2) Már 1-2 évesek, tehát az akku azóta is degradálódott
3) Az iOS frissítések mostanában a 13-at eléggé kicsinálták. Például az akkuidőt.
1 napot csak akkor bírnak ki töltéssel ha alig használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!