Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 15-el vannak problémáim...

Iphone 15-el vannak problémáim. 2 hónapos használat után lassul. Más járt így?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 23:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Új telefon semmit sem csináltam vele csak átlagos használat
2023. dec. 30. 08:31
 12/25 anonim ***** válasza:
És mit jelent a lassúság?
2023. dec. 30. 08:42
 13/25 A kérdező kommentje:

Hát észrevehetően sokkal lassabb, mint mikor megvettem pedig kis idő telt

el, sokszor lefagy

2023. dec. 30. 09:45
 14/25 anonim ***** válasza:

Az szoftveres progléma.

Csinálj kényszerített újraindítást! [link]

Ha nem segít, akkor állítsd vissza gyárira a telefont.

Ennyi.

Nem kell emiatt gariztatni. Ki is vágnak a szervizből ilyen "probléma" miatt.

Valszeg feltettél minden szart a telefonodra és attól borult meg.

2023. dec. 30. 09:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Igazából semmit se tettem rá csak ilyen alap dolgok, hogy snapchat, messenger stb de akkor megpróbálom, vagy ha beviszem egy telefonoshoz akkor mondanak rá valamit?
2023. dec. 30. 10:07
 16/25 anonim ***** válasza:
alap dolgok ? mindenkinek más az alap dolog ,ezek szerint sikerült egy iphont ki akasztanod teljesen .
2023. dec. 30. 13:19
 17/25 anonim ***** válasza:
14 válaszolo ,kérdező nem ért hozzá hogy kell egyedül ezeket megoldani mint kényszeritett újra inditás,vagy gyári beállitás vissza állitása.
2023. dec. 30. 13:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Még a végén az én hibám lesz, hogy csak üzenetek küldésére használok egy telefont és ezek mellett lelassul😀Szerintem ez eléggé alap dolog, egy játék sincs rajta semmi, a legextrább dolog amire használom az a tiktok😂szerintem ez mind elég alap dolog
2023. dec. 30. 13:32
 19/25 anonim ***** válasza:

"Nem kell emiatt gariztatni. Ki is vágnak a szervizből ilyen "probléma" miatt.

Valszeg feltettél minden szart a telefonodra és attól borult meg."

Na azért babám, ezt a hangnemet a helyedben nem engedném meg magamnak totálisan laikusként.

Abban egyetértek - írtam is korábban - hogy egy gyári visszaállítást mindeképp megpróbálnék, de bizony bizony, kistrillió olyan hardveres probléma van, ami okozhat teljesítménycsökkenést egy telefonon. Még egy nyamvadt aksiprobléma, vagy valamelyik hétköznapi szenzor betojása is járhat ilyennel.

Ha a telefon újraindítása után nincs javulás, akkor gyári állapotra visszaállítás. Ha úgy se, akkor lehet vinni gariztatni. Ha pampognak a szervíznél, akkor meg el kell játszani szépen ezt:

[link]

Nem teljesen naprakész már az írás, de a legfontosabb annyi, hogy az eladónak (gyártónak) van bizonyítási kötelezettsége. Nem neked kell megmagyaráznod, hogy miért lassú vagy nem lassú a telefon, hanem nekik kell bizonyítaniuk, hogy nincs baja.

2023. dec. 30. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Milyen szoftververzió van jelenleg a telefonon?
2023. dec. 30. 14:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!