Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik vagy milyen telefont...

Pozsy92 kérdése:

Melyik vagy milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

Telefonváltás előtt vagyok és nem tudom melyik illetve milyen lenne jó.

Főbb paraméterek amik fontosak: jó aksi, jó fényképek, vízálló

Párat találtam ami jó lehet.

- Samsung A53 G

- Iphone SE 2022

- Xiaomi Readmi Note 11 Pro

- Realme GT2 5G

További telefonokra is kiváncsi vagyok.

2023. dec. 27. 23:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
+1 a pixelekre de inkább 7a-t mert újabb. ha meg van s23+-od akkor minek akarod lecserélni? pénzkidobás
2023. dec. 28. 00:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy nem használod ki ne váltsd màr le. Semmi értelme.
2023. dec. 28. 01:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
te komlyan S23 akkarsz lecserélni nyengébb telefonra ?
2023. dec. 28. 06:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fészkes f..sz értelme van egy jó telefont lecserélni egy közép vacakra? Aztán eladhatod a jó telefonodat használt árban, helyette veszel egy közepeset új árban és az egészen még lehet hogy buksz is. :D
2023. dec. 28. 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Samsung A53 az, amivel a legjobban jársz, nagyon jó telefon, és sokáig lesz támogatva, én azt ajánlom.
2023. dec. 28. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy telefon sosem munkaeszköz nekem se, csak telefon, ébresztő, net, és multimédiás eszköz, de attól függetlenül törekszem rá, hogy ami elérhető opció, az számomra a legjobb legyen, és most telefonvásárlás előtt pont a Galaxy S23+ az egyik fő jelöltem! Én mindig azt vallom: “inkább ne lehessen kihasználni egy eszköz képességét, minthogy kevés legyen, ha mégis szükség lenne rá!” Az S23+ csak 10 hónapja jelent meg, nagyon drága felsőkategóriás, és ha már ennyi pénzt kiadtál érte, akkor hülyeség lenne közepesre cserélni, csak buknál rajta, főleg ilyen rövid időn belül!
2023. dec. 28. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
Ha fontos az aksi akkor az iPhone-t felejtsd el. Ha kicsit böngészelbakkor úgy merül mint kő a tóban. Én ip se 2020 helyett vettem egy Samsung A54-et, nagyságrendű a különbség.
2023. dec. 29. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

"Ha fontos az aksi akkor az iPhone-t felejtsd el. Ha kicsit böngészelbakkor úgy merül mint kő a tóban. Én ip se 2020 helyett vettem egy Samsung A54-et, nagyságrendű a különbség."

Nem az iPhonet kell elfelejteni, hanem ezt a gyökér SE vonalat 2023-ban. Az a telefon már eredeti formájában, iPhone 6-ként sem volt üzemidő bajnok. Egy normális iPhone üzemideje bőven kielégítő. Az A54 egy kifejezetten jó üzemidejű telefon, egy ócska SE-hez képest meg aztán pláne.

2023. dec. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!