Hirtelen nem működik tovább a gyorstöltés a telefonomon, mi lehet a gond? (Részletesen lent)
Egyszer csak folyton lecsatlakozott a telefon a töltésről, egy ideig volt mikor jó volt, aztán volt mikor fel-le csatlakozott. A gyorstöltő vezetékkel tölti a telefont sima adapterről, csak úgy az alap töltés van ugye nem a gyors. Az adaptert kipróbáltam mások telefonján és tölti őket gond nélkül, viszont nem a gyorstöltéssel.
A telefonomat viszont már nem. Olyan, mintha a vezeték lenne megszakadva, vagyis azt hittem de nem, ha kikapcsolom a telefont és úgy töltöm fel a vezeték és adapterrel feltölti gond nélkül, nem kapcsol ki közben a teló tehát gondolom nem csatlakozik közben le róla. Sima töltővel is tölt, tehát szerintem se a telefonnak, se a vezetéknek nem lehet baja, de lehet az adapternek sincs. A gyorstöltést lehet szoftveresen engedi a telefon és valami félrement a rendszerben hirtelen? Nincs sok ötletem, mert minden eszköz jó de a telefonnal már csak a sima töltés megy, a 33w gyorstöltő adapterről pedig nem...
Xiaomi redmi 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!