Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hirtelen nem működik tovább a...

Hirtelen nem működik tovább a gyorstöltés a telefonomon, mi lehet a gond? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés

Egyszer csak folyton lecsatlakozott a telefon a töltésről, egy ideig volt mikor jó volt, aztán volt mikor fel-le csatlakozott. A gyorstöltő vezetékkel tölti a telefont sima adapterről, csak úgy az alap töltés van ugye nem a gyors. Az adaptert kipróbáltam mások telefonján és tölti őket gond nélkül, viszont nem a gyorstöltéssel.

A telefonomat viszont már nem. Olyan, mintha a vezeték lenne megszakadva, vagyis azt hittem de nem, ha kikapcsolom a telefont és úgy töltöm fel a vezeték és adapterrel feltölti gond nélkül, nem kapcsol ki közben a teló tehát gondolom nem csatlakozik közben le róla. Sima töltővel is tölt, tehát szerintem se a telefonnak, se a vezetéknek nem lehet baja, de lehet az adapternek sincs. A gyorstöltést lehet szoftveresen engedi a telefon és valami félrement a rendszerben hirtelen? Nincs sok ötletem, mert minden eszköz jó de a telefonnal már csak a sima töltés megy, a 33w gyorstöltő adapterről pedig nem...

Xiaomi redmi 11

2023. dec. 26. 12:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és uj a telefon, pár hete vettem
2023. dec. 26. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Xiaomi, mit vársz? Majd a következő update helyrehozza. Vagy nem. No nem mintha a 33w olyan nagyon gyors lenne.
2023. dec. 26. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet az update miatt? Amugy leformázom a telot
2023. dec. 26. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!