Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android setup kihagyása...

Android setup kihagyása valahogy, vagy pcvel átverni, mintha egér lenne?

Figyelt kérdés

Van egy ulefone armor 16 pro-m, törött képernyővel, és a jobb alsó rész nem reagál. Megpróbáltam a gyári alaphelyzetbe állítást, de a beállításokkal problémáim vannak. Létezik olyan program, ami a pc egeret az androidra úgy viszi át, mint egy egeret? (usb a-usb c kábel, nincs adapterem)

Vagy van egy másik módszer az Android beállításának kihagyására a képernyő jobb alsó része nélkül? vagy 200-szor próbáltam, szerintem ehhez már valamilyen program fog kelleni

Tudom használni a billentyűzetet, kicsinyítettem, és a bal oldalra léptem, a setupban lévő "következő" gomb a probléma

#telefon #OTG #android setup
2023. dec. 24. 16:50
 1/4 A kérdező kommentje:
van másik telefonom, de nagyon nagy hangszórója, aksija van, alkalom adtán használnám, a telefon 60.000 volt, a javíttatás 40.000, nem ér ennyit, ha egyszer bejutok a rendszerbe, onnantól okés minden
2023. dec. 24. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak appok, de ha jól értelmezem semmit nem tudsz tenni jelenleg? Esetleg BT egér, ahhoz csak párosítani kell őket.

1000 ft körül vannak az adapterek, ami később is jól jöhet akár. Ez a legegyszerűbb megoldás sajnos. OTG kábel néven könnyebben rátalálsz valszeg.

USB 3-asat vennék már akkor amúgy.

2023. dec. 24. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:
okés, majd veszek, köszi!
2023. dec. 24. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha otg-s, akkor azt kell kipróbálni.
2023. dec. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!