Android "Fájlrendszerkorlát" Mi a megoldás?
Ha egy mód van rá, nem szeretném visszaállítani gyári állapotba, mert egy teljes nap mire mindent visszacsinálok hogy úgy nézzen ki mint most (launcher beállítások, digit óra, ikonok, háttér, stb)
Már egy ideje küzdök vele.. Letöltöttem a CCleaner-t, mikor először lefuttattam akkor egy hónapra megoldódott a probléma. De egy hónap után megint megjelent, ekkor újból lefuttattam, de már csak egy hétre tűnt el az értesítés..
Most már ott tart a dolog hogy lefuttatom a CCleaner-t és 5perc után újból bejön az értesítés, vagy el sem tűnik..
Nem érdekel ha lepontoztok, de akkor is leírom....
iPhoneonon ilyen nincs.
és iPhoneonon a gyári visszaállítás is úgy működik, hogy csinálsz egy mentést, aztán visszaállítod. Az adatok, appok, minden visszakerül úgy ahogy volt, csak a szemét, cache, stb tűnik el.
Szóval ez az android rendszr úgy fos ahogy van! A telekomos androidos boxon is állandóan törölgetni kell a kukikat meg cachet meg miegyebet, hogy nagyjából működjön. Le is mondom ha lejár a hűség.
De hogy válaszoljak a kérdésre is:
Az a megoldás hogy visszaállítod gyárira! Vagy mondjuk egyenként törölgeted az appokat és talán megtalálod melyik az amelyik teleszórja a rendszert a fájljaival.
4, Hát, _ez_ a jó kérdés. :P
Nah... az nyilvánvalóan szoftveres probléma ha a mentésből visszaállított telefonon is megjelenik a hiba. Vagyis visszaállítja gyárira és kész.
És ez a közös kérdezőben, meg a cikkben szereplő gyöpös nőben is, hogy :
"Egy dologra azonban nem hajlandó – gyári alapállapotra visszaállítani a készüléket"
Hát akkor szívjatok a hibával!
Kérdező! Ilyen nekem is volt a Samusg galaxy A40en amikor nagy mennyiségű fájlt generáltam a touch {1..100000} paranccsal.
Nézd meg valamilyen fájlkezelővel hogy hány fájl van és töröld ki.
Ezt nálad vajon mi okozza?
Minden appot nézzél meg, lehet hogy valami szemeteli a telefon tárhelyét, mert ilyen üzenet csak akkor jön elő, ha kb másfél millió fájlt tárolsz.
Termux appban telepítsd fel az mc (midnight commander) progrmot amikor tudod, és a free nodes értékét nézd meg. vagy csak simán írd be a df -i parancsot és kiírja a free nodes értékét.
Ha Samsungod van akkor írja így pl 27773/1626321 (csak példa)
Amúgy milyen készülékről van szó, mert pl a motorolánál pl a free nodes értéke egyenesen arányos a szabad tárhellyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!