Miért "akadnak be" az sms-ek, amiket küldtem?
Küldeni akartam valakinek sms-t, ezt meg is tettem, de mindig csak azt írja a kézbesítési jelentésnél, hogy igényelve, szóval ki van kapcsolva, vagy ilyenek, és nem kapta meg. Próbáltam másik telefonnal is, direkt kikapcsoltam, ezalatt küldtem rá smst, ugyan ezt írja, hogy igényelve, és ha bekapcsolom azt a mobilt, akkor sem kapja meg.
Viszont, ha küldök még egyet erre a mobilra, akkor, amikor be van kapcsolva, úgy megkapja azt, jön is az értesítés hogy megkapta, majd utána megkapja, amit a kikapcsolva tartott időben küldtem rá. Miért "akadnak be" az sms-ek? Mit csináljak, hogy átmenjen alapból normálisan? Egy régi telefonra küldeném, amit akartam, de nem akarok fél óránként valami baromság miatt küldeni sms-t, hogy hátha beakadtak, és azóta bekapcsolva, aztán az új üzenet majd a többit is láthatóvá teszi, mert nem akarom hogy zaklatásnak vegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!