Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak ha akadnak az...

Mit csináljak ha akadnak az alkalmazások a legtöbb?

Figyelt kérdés
Iphone 5öm van és akadnak laggosak instagrammon videóknál stb és ezt unom .

2016. nov. 2. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
vegyel iPhone SE-t
2016. nov. 2. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De ezt nem javitják ki ilyen marad?
2016. nov. 2. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen iOS van rajta?

A baj ezzel az iphone 5-el az hogy egy kicsit regi es ha felraktad az iOS9-et akkor vege.

Az iOS 8-al meg jol ment.

Esetleg probald meg legyarizni es minnel kevesebb cuccot rakni ra.

2016. nov. 2. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Ios 10 amugy tényleg az IOS 8 jobban futott rajta de kár hogy nem nem minden készülékre úgy optimalizálják ahogy az adott eszköz elbirja a terhelést.
2016. nov. 3. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
jobb lenne ha visszaraknám az ios 9.3.5-öt?
2016. nov. 3. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szintén Iphone 5-öt használok ios10-el, nálam használható sebességgel akadás mentessen futnak az alkalmazások, játékok.

Szerintem csinálj egy teljes rendszer visszaállítást itunesban, az talán megoldja

2016. nov. 3. 19:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó én nagyon de nagyon irigyellek.Komolyan olyan vagyok mint egy elátkozott nem egyszer volt olyan hogy egy haveromnak meg nekem is ugyanolyann telóm volt és neki semmi lagg nekem meg full laggos és nem egy telóm volt ilyen vagy hogy gyári hibás stb.
2016. nov. 3. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!