Miért lassú az iPhone 14-em?
Az ios 17 óta, mikor az apple musicot vagy a spotifyt használom egy idő után a telefonom (iPhone 14) el kezd akadozni és laggolni mikor lehúzom a főképernyőt és mikor alkalmazást váltok.
Megpróbáltam újra telepiteni az apple musciot, de a probléma nem oldódott meg, a telefont is újra raktam akkor se, az ios 17.2.1-es frissítés se segített ezen a problémán.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a problémat hogy lehet megoldani, hogy a telefonom ne laggoljon, akadozon?
A válaszokat előre is köszönöm!
1# vagyok
Fater 12-esén legújabb van szintén.
Teljesítmény és akku rosszabb, mint 16.6-al.
Nekem van 14 iPhone + xiaomi 12 munkás telefon
A különbség ég és föld kedves magas százalékos illető.
Az egyetlen aki a kérdésnél szidja megint a telefont az te vagy. A legolcsóbb használható iPhone 250e Ft.
A legjiobb tdp-jű processzorok az Apple procijai. Nincs melegedés.
Nem szar az android, de a felső kategóriás telfonoknal egyenlitodik ki
Látom, nem szeretitek az iróniát, törölve lett a kommentem.
Az összes androidos kérdésnél legalább öten odaírják, hogy "iphone-t kell venni, az nem lassul be", aztán tessék, itt egy alig 1 éves belassult iphone. :D
"Nem szar az android, de a felső kategóriás telfonoknal egyenlitodik ki"
Tekintve, hogy az Apple csak felső kategóriában indul, nehéz is lenne máshol kiegyenlítődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!