Miért csinálja ezt az iphone 14 pro-m?
Amikor beakarok állítani egy hátteret(kezdőképernyőre),amikor a képet igazítanám, akkor a kijelző teteje elkezd homályosodni.
Pl túl nagy a kép, hogy beleférjen normálisan, én összezsugorítanám és ha gondolom a rendszer szerint túlságosan kicsire csinálom, akkor a kép teteje elhomályosodik. Ezt valahogy nem tudom hova tenni.
Ezt ios 16-al nem csinálta. Olyan képeket nem bírok normálisan beigazítani, amik régen háttérképnek voltak használva.
Valahogy kilehet kapcsolni ezt a funkciót ?
"Az iphone/ios egy kaka" az nem válasz a kérdésre és nem is érdekel a véleményed!
Ezt azért csinálja, mert ott már nincs kép, mert nagyon lekicsinyítetted, arrébb húztad. Ezért így elhomályosítva teszi be, mert azt gondolja hogy te így akarod.
Csináld azt, hogy a fotók appban a szerkesztésnél beállítod a háttérképet mint oldalarányt. Így előre levághatod olyanra a képet amilyennek látni szeretnéd és aztán mindenféle állítgatás, húzgálás nélkül beállítod háttérképnek.
Nagyon ügyesek voltak az apple-nél.
Próbáltam úgy, ahogy írtad de nem ugyanaz.
Nem fogom soha megérteni, hogy mi az istennek nyúlnak hozzá valamihez ami működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!