Lehallgatnak vagy mi van a telefonommal?!
Figyelt kérdés
Ez a telefon ikon már ott van lassan 2 hete. Csak akkor tűnik el, amikor telefonon beszélek valakivel. A tegnap este éjfél fele azt vettem észre hogy eltűnt, aztán reggel megint ott van. Szóval lehet hogy éjszaka eltűnik és csak nappal van ott, ezt még meg kell nézzem jobban
(Nem biztos de egy haveromnak is ugyanez volt egy ideig, de már neki nincs így)
2023. dec. 23. 21:03
1/10 anonim válasza:
Kapcsold ki a mobilnetet a készülékeden.
3/10 anonim válasza:
Persze, lehallgatnak, és erről még külön értesítést is küldenek neked... omg 😂
4/10 anonim válasza:
Ja, az. Kérdező, milliárdos vállalkozó vagy, hogy tartasz a lehallgatástól? Ja, dehogy...
"lehet hogy éjszaka eltűnik és csak nappal van ott"
Az a macska.
6/10 anonim válasza:
A lehallgatás nyilván úgy működik, hogy közben a értesítési sávban megjelenik egy 4G ikon... 😂😂
10/10 A kérdező kommentje:
Be van kapcsolva a 4G és azért van ott. Viszont érdekes máskor soha nem mutatta, és én nem is kapcsoltam ezt be
2023. dec. 24. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!