Olyan celzott hirdeteseket kapok hogy a szekrol lefordulok...
Raszoltam valakire hogy hangosabban mert nem hallom, jott a hallasvizsgalat reklam.
Mondtam tesomnak vegye elo a merleget mert a pontos adag kell, jott a dieta reklam.
Ma beszeltem nemetul otthon tesommal a laptop nemet utazasi ajanlatokat dobott ki holott magyarra van allitva, a nemet ugye nekem idegennyelv mivel itthon elunk
ez az android... Rengeteg kezelhetetlen hozzáférés kb mindenhez
2019. nov. 6. 23:01
3/14 A kérdező kommentje:
ne haragudj de ez egy iphone es egy HP laptop
2019. nov. 6. 23:30
4/14 anonim válasza:
Ez ma már csak így van.
Ja, és reklamálni sem lehet, mivel az ÁSZF-ben benne van, hogy a hirdetések személyre szabásához adatokat gyűjthetnek a felhasználótól.
Undorító!
2019. nov. 6. 23:44
5/14 anonim válasza:
Igen ez így megy lehallgatnak,Sebestyen Balazsek is kiprobaltak ezt a reggeli műsorban direkt olyan szavakat mondtak amiket soha nem használnak es fel oran belül jöttek a hirdetesek
2019. nov. 6. 23:45
6/14 anonim válasza:
Komoly?
2019. nov. 6. 23:49
7/14 anonim válasza:
Nem tudtam hogy magyarul is mukodik de azt mar eszrevettuk hogy angolul jol ert az Iphone :D
Mi angolul beszelgetunk a felesegemmel es ha pl babakrol beszelgetunk akkor jonnek a telefonjan a pelenka reklamok.
2019. nov. 7. 02:57
8/14 anonim válasza:
Lehetséges. Ez ellen az a legjobb, hogy nem törődsz vele, hogy lehallgatnak-e vagy sem, de a reklámokat és a szóróanyagokat IGNORÁLOD. Magyarul: nem érnek el semmit azzal, ha lehallgatnak. Ő manipulálni akar, te meg leXarod. Ilyen egyszerű. Menj a saját fejed után, mindig az a legjobb, főleg, ha okos ember vagy.
2019. nov. 7. 03:21
9/14 anonim válasza:
Igen, ez így működik. Okostelefon, okos tv, kamerák mindenfelé, arcfelismerők, robotok, mindez mára már valóság. Ráadásul a jövő a mesterséges intelligencia, ami figyel és tanul. Az ijesztő inkább az, hogy előbb utóbb többet fog tudni rólad, mint Te magad. A gyűjtött információ pedig sok esetben örökre megmarad. És nem lehetsz benne biztos, hogy ezt mindig csak ártalmatlan hirdetésekre fogják használni…. De tenni ez ellen lehetetlen. Ez a modern világ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!