Mennyire valoszinu hogy lehallgat a telefonom?
Olyan celzott hirdeteseket kapok hogy a szekrol lefordulok...
Raszoltam valakire hogy hangosabban mert nem hallom, jott a hallasvizsgalat reklam.
Mondtam tesomnak vegye elo a merleget mert a pontos adag kell, jott a dieta reklam.
Ma beszeltem nemetul otthon tesommal a laptop nemet utazasi ajanlatokat dobott ki holott magyarra van allitva, a nemet ugye nekem idegennyelv mivel itthon elunk
Es ez csak a mai amit megfigyeltem...
Ezeknek mennyi az eselye?
Hát ez az,hogy tólják a reklámot mindenhol,de én sem meg körülöttem senki sem mozdult még rá valamire az üzletbe egy reklám miatt,hogy hú ez de jó,figyeld itt a reklámban,hühü megyek is gyors leszaladok megveszem,vagy megrendelem neten,,stb..
Nem hiszem el,hogy van az a tömeg ami a reklámok hatására ennyire nagy vásárlói forgalmat tud generálni,hogy ki tudják fizetni azt a sok reklámot amit nyomnak mindenhol,tv,rádió,net,youtube stb..
Ha csak nem ilyen sok ráérős nyugdíjas van mindenhol,akik ennyire irányíthatóak.
Pedig pont eleget tesznek a reklámok.
Összekeni a fehér blúzát, és az első ami eszébe jut az a Vanish. Kéne valami kütyü itthonra, kéne hozzá webcím, jaah hát tényleg van az az alza.hu. Basszus gyulladt a fogam, veszek rá blend a mend-et, majd ha ettől se múlik el, elmegyek fogorvoshoz. -Kéne egy új cipő! - Múltkor láttam egy szuper új fazont a reklámban, úgyhogy menjünk át a CCC-be.
A reklám arra jó, hogy neked már ne kelljen külön időt szánnod arra, hogy keresned kelljen. Bármire ha szükséged van, neked már ott van a fejedben, hogy szerezheted meg a legrövidebb úton, ha nincs pénzed is ott az OTP új hitele, mindent megold.
Nem csak az android hanem az ios is ilyen. Ezek ingyenes oprendszerek, cserébe azt csinál amit ő akar. Például az engedélyed nélkül indít hang alapú keresést. Nem kell pattogni, ez így van aki mást mond nem ért hozzá de mindegy.
A laptopod meg a telód alapján adta a reklámot. Ha megnyitod a böngészőt és be vagy lépve a google fiókoddal, már már kezdődik a kémkedés xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!