Mi lehet a SonyEricsson zárkódja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vettem elő a szekrényből a Sony Ericsson Satio telefonomat amit még a Telekomnál vásároltam. Nagy nehezen előkapartam egy sim adaptert, és el is fogadta a sim kódját, viszont a telefon kér utána egy zárkódot. Emlékeim szerint régen nem kért. Maga a telefon nem hinném, hogy zárolva lenne mivel nem részletre vettem hanem teljes összegben lett kifizetve. Nincsenek meg a papírjai és a doboza sem, és így nem tudom megnézni, hogy ez milyen kód.#zárkód #SonyEricsson zárkód
2023. dec. 23. 16:05
11/15 A kérdező kommentje:
A Hard reset hogyan működik?
2023. dec. 24. 09:23
12/15 anonim válasza:
"A Hard reset hogyan működik?"
Úgy, hogy a lezáró kódokat változatlanul hagyja.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor felesleges. Köszi. Be megyek a Telekomhoz 2 ünnep között, és megkérdezem, hogy mit lehetne csinálni. Náluk van minden adat, a telefon adatai is. Imei..stb.
2023. dec. 24. 11:42
14/15 anonim válasza:
15/15 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma. Találtam egy oldalt ahol angolul leírják, hogy mi a gyári kódja. Most már kifogástalanul működik a készülék. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2023. dec. 26. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!