Az előfizetéses telefonba van sim kártya ?
Figyelt kérdés
Van egy előfizetéses telefonom ,de vettem egy ujjat a telekomnál és ahhoz hogy használni tudjam az ujjat ahhoz mit kell csinálnom ?2023. dec. 22. 12:16
1/6 anonim válasza:
Ha hüvelykujj abba kell 1 SIM kari, ha csak kisujj az megy kari nélkül is.
2/6 anonim válasza:
Fogod az ujjad és beledugod a se... a masik ujjba
3/6 anonim válasza:
Most is az ujjat használod ahogy pötyögöd a szöveget.
Amúgy ha nem e-simes, akkor van benne fizikai sim kártya. Fogod egy sim tűvel, megbököd a sim tálcát, kiveszed a simet, fogod beleteszed az új telóba, feltéve ha nem nagyobb a mérete. Ha nagyobb méretre vágod, vagy bemész a szolgáltatóhoz és kérsz egy újat! Nem ujjat, az a kezeiden van!
4/6 anonim válasza:
3# ne zavard össze, akkor mi van a lábán ?
5/6 A kérdező kommentje:
Elnézést,hogy nem jól írtam az ujjjjjjjat. Tehát mit is vártam. A magyar ember mindenbe beleköt.
2023. dec. 23. 15:45
6/6 anonim válasza:
Ha vettél egy ujjat, akkor most 21 ujjad van ?
Vagy csak 7 ? 7 jjjjjj az 7 ujj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!