Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Firstphone-ról vélemény?

Firstphone-ról vélemény?

Figyelt kérdés

Egy Iphone 15-ö szeretnék rendelni, és láttam hogy itt közel 70 ezerrel olcsóbb mint egy Euronicsba vagy Mediamarktba. Mennyire megbízhatóak? A garanciával tényleg foglalkoznak? Szoktak náluk gyári hibás telefonok lenni? Mennyire akarjàk átverni az embert?

Mivel elég sok üzletük van, ezért sokkal biztatóbbnak tűnik, mint egy noname gsm, de minden véleményre kívàncsi vagyok velük kapcsolatban.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2023. dec. 20. 22:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

"A stílus maga az ember. Tényleg nem vagyok vele tisztában, ezért is kérdezek, de amilyen magas lóról beszélsz, és rajtad kívül mindenki hülye, ezért nem is akarom folytatni ezt a vitatkozást."

Szerintem azzal, hogy kijelentettem, hogy nem vagy képben az árakkal, nem magas lóról beszéltem és főleg nem voltam veled tiszteletlen. Tényt írtam le.

A "kollégával" kapcsolatban pedig sajnos elfogyott a tarsolyomból a kedvesség. Aki magabiztosan okádja az ostobaságot, főleg ha olyannak aki nem ért hozzá - mint ugye bevallottan te - az kifejezetten KÁROS. Te szeretnél rossz tanácsot kapni?

"Azt hittem, hogy itt az eletronikai részen legalább lesz egy két értelmes"

Mindenhol vannak hülyék, de nagyon úgy tűnik számomra, hogy te előre eldöntötted a kérdés előtt, hogy milyen választ szeretnél, ezzel meg nagyon nehéz mit kezdeni. Ezért is írtam, hogy igazából azt csinálsz amit akarsz. A jövőbe senki sem fog látni helyetted. Ha semmi baja nem lesz a telefonnak sosem, akkor valóban azzal jársz a legjobban, ha megveszed a legolcsóbb helyről. De hát ez egy orosz rulett. Neked kell mérlegelni a kockázatokat, ezért is emeltem ki korábban, hogy 50/70 ezer forintért kapsz két év "plusz" garanciát. Döntsd el, hogy ez neked megéri-e.

2023. dec. 22. 11:18
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Nálam feketelistás. Ki tudja honnan szerzik be a készülékeket, valamint nincs gyártói garancia. Én messziről kerülném őket!
2024. febr. 17. 11:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Teljesen megbízható bolt. 15 éve a piacon vannak 40+ üzlettel. Telekom és Vodafone partnerek is. Az egyetlen értelmezhető hely a magyar piacon ahonnan én telefont szoktam venni. A gsmektől drágább de annyival nagyobb biztonságot is ad.
2024. márc. 11. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!